Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Bravo Travel Utazási Iroda

Egyiptom

Egyiptom - Hurghada                                                               
Hurghada kb. 20 km hosszan húzódik  a Vörös - tenger mellett.Sueztől délre, 395 km-re fekszik Egyiptom Vörös-tenger tartományának székhelye, az egyik legrangosabb üdülőhely. Kéttornyú mecsetjén, szerény kormányzósági épületén kívül legfontosabb nevezetessége a Cairo-i Egyetem közeli Tengerbiológiai Intézetében berendezett múzeum és akvárium. A várostól mintegy 5 km-re délre kezdték kiépítani a modern szállodasort. A keskeny part menti sávon húzódó városnak így két központja van: a Downtown, a régi belváros a bazárral, illetve az új üzleti banki központ, a Shequalla. Hurghada nem büszkélkedhet kilométeres pálmasorokkal, lévén a sivatag és a tenger találkozása. Ebből adódóan viszont szinte folyamatosan szél fúj a parton, a szörfözők és a túlzott forróságot nem kedvelők legnagyobb örömére. Kristálytiszta tengervize 21 C hőmérséklet alá soha nem süllyed, így egész évben fürdésre és búvárkodásra alkalmas. Korallszirtjei olyan közel vannak a víz felszínéhez, hogy távolról szinte szigetnek látszanak. Páratlanul pazar élővilág, kellemes klíma, szikrázó napsütés enyhe széllel-mindez igazi fürdő-, búvár-, és szörfparadicsommá teszi Hurghadát.
 
Egyiptom - El Gouna
Ez a gyönyörű, hangulatos üdülőváros Hurghada északi részén található, a központtól körülbelül 20 kilométerre. A város könnyen megközelíthető a szállodákból induló busszokkal és helyi közlekedéssel. A kisvárosban iskola, óvoda, posta, korház, televízió és rádió működik. A városnak a lagúnák romantikus hangulatot kölcsönöznek. A kikötő a kisváros szívében található, ahol luxus jachtok kápráztatják el az idelátogatókat. Kerthelyiségek, nemzetközi éttermek, bárok, kávézók, bazárok sokaságai várják a nyaralni vágyókat. A szállodák széles választékában 3 csillagostól az 5 csillagosig mind megtalálható. Ezek a szállodák stílusukban eltérnek a hurghadai szállodáktól, hiszen újabbak, modernebbek és a lagúnák sokasága miatt különleges varázzsal bírnak. El Gouna, Egyiptom Velencéje, Hurghadától mindössze 25 km-re északra található település El Gouna kiemelt szerepet kapott. Az idei évtől ugyanis számos új szállodával bővül az iroda el gouna-i kínálata. A várost mesterségesen kialakított lagúnák mentén hozták létre, gyönyörű szállodák, elegáns luxus apartmanok, a legjobb éttermek, bárok, kávézók kaptak helyet az egyedülálló természeti környezetben. A város 10 km hosszú csodálatos tengerpartja alkalmas a vízi sportokra, a 18 lyukú golfpályán pedig a kezdő és profi játékosok egyaránt gyakorolhatnak.
 
 
Egyiptom - Sharm El Sheikh                                                       
A Sínai félsziget déli csücskében fekvő városnál található a világ második legnagyobb korallzátonya, amely a búvárkodás szerelmeseinek egyik állandó célpontja. A „Sejk öble" egész évben kellemes idővel várja látogatóit, amely kedvez a „szafariknak", akár teveháton, akár dzsippel indulunk neki. A Szent Katalin kolostor lenyűgöző ikonjai, a színes kanyonok vagy a 2285 m magas Mózes-hegy felejthetetlen élményekkel gazdagítja az idelátogatók útinaplóját.

Tekintse meg utazási ajánlatainkat! 


Egyiptom Budapestről

Egyiptom Debrecenből

Egyiptom Bécsből

 

Úti célok


A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak. Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.