Bravo Travel...mindig jó választás, ha utazni szeretne!

Sok szeretettel köszöntjük Önt oldalunkon! Böngéssze oldalainkat és válasszon kedvére! Már 17 éve állunk rendelkezésükre, így kiterjedt partnerkapcsolataink és tapasztalataink révén nyugodtan bízza ránk Magát! 
 
Foglalja le utazását nálunk az Interneten non-stop! Több, mint 90 utazási iroda ajánlata egy helyen, ugyanazon az áron, mint a szervező irodánál! 
 
Megérdemelt nyaralását tervezi? Ezentúl nem érdemes emiatt utazási irodákat hívogatnia, vagy személyesen befáradnia, különböző weboldalakat átnéznie, sok-sok katalógust átlapoznia…Elég, ha csak megtekinti  http://www.bravotravel.hu utazási portálunkat, ahol széles a választék és kedvezőek az árak!
 
Egy helyen több megbízható utazási iroda ajánlatát tudja összehasonlítani és lefoglalni otthonról kényelmesen és gyorsan. Egységes és átlátható formában tekintheti meg a buszos és repülős üdülések és körutazások kínálatát. Természetesen partnereink ajánlatát azonos áron fizetheti be nálunk, nem teszünk rá semmilyen felárat. Sőt, az aktuális akciókat és törzsutas kedvezményét is igénybe veheti nálunk. Így időt, energiát és pénzt takaríthat meg velünk.
 
Stabil, megbízható háttérrel rendelkezünk, és természetesen leinformálható Online utazási Iroda vagyunk. Engedélyszámunk: U-000840, mely megtekinthető a Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatal (www.mkeh.hu) weboldalán.
 
Az internet segítségével online intézheti a foglalását a kívánt utazás kiválasztásától az utazási okmányok átvételéig, hozzánk be sem kell fáradnia, ha nincs rá ideje. Telefonon és e-mailben is felvesszük Önnel a kapcsolatot az információk miatt, majd minden utazási dokumentumot e-mailben küldünk el Önnek.
 
Utazzon el a melegbe telelni vagy a hegyekbe síelni! Nálunk minden utat megtalál. Bízza ránk utazásának ügyintézését az Interneten, mi egy leinformálható és megbízható Utazási Iroda vagyunk, minden szükséges engedéllyel és szakmai tudással rendelkezünk. A kiválasztott utazást lefoglalhatja akár hétvégén is otthonról! Hétvégén is elérhetőek vagyunk!

Cégadatok:
Cégnév: Bravo Travel Kft.
Bankszámlaszám: CIB Bank Zrt. 10700488 - 44781503 - 51100005
Deviza Bankszámlaszám (Euró): CIB Bank Zrt. 10700488 - 44781503 -50000005
MKEH Engedély szám: U-000840
Adószám: 13936563-1-41
Közösségi adószám: HU13936563
Cégjegyzékszám: 01-09-880 727
 
Befizetés külföldről:
Bank neve: CIB Bank Zrt.
Bank címe: H - 1027 Budapest, Medve u. 4-14.
Swift kód: CIBHHUHB
Bravo Travel Kft.  IBAN számlaszáma:
Forintban fizetés: HU13 1070 0488 4478 1503 5110 0005
Euróban fizetés: HU68 1070 0488 4478 1503 5000 0005 
 
Elérhetőség:
Székhely és levelezési cím, nem ügyfélforgalmi iroda: 1041 Budapest, Lőrinc u. 21-23. 2.emelet 15.
Telefon szám: +36-30/970-8573
E-mail cím: info@bravotravel.hu
Web: www.bravotravel.hu
 
Fontos:

A  Bravo Travel Utazási Iroda oldalain megjelenített utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. 
A megrendelő űrlap kitöltésével és elküldésével még nem jön létre utazási szerződés.
 
Az utas és az utazásszervező között szerződés a foglalásra küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése után jön létre. A visszaigazolás után történő előleg fizetése minden esetben megrendelésnek minősül, a visszaigazolásban megjelöltek és az utazásszervező utazási feltételei szerint. Az utazási szerződés felmondására az utazásszervezőnek az adott útra vonatkozó utazási feltételei irányadóak. Legnagyobb gondosság és igen gyors ügyintézés esetén is előfordulhat, hogy a visszaigazolás és a fizetés közti időszak alatt a megrendelt utazásra elfogynak a szabad helyek. Ebben az esetben  Bravo Travel Utazási Iroda haladéktalanul értesíti az utast a helyek beteltéről, és a fizetéssel létrejött szerződés megszűnik. A szerződés ilyen módon történő megszűnésből adódó károkért a  Bravo Travel Utazási Iroda nem vállal felelősségét. A szerződésnek a visszaigazolás és fizetés közti időszakban történő megszűnése esetén a Bravo Travel Utazási Iroda segít újabb utat találni, vagy kezelési költség felszámolása nélkül visszafizeti az összeget. Az internetes foglalási lap alkalmas az utazási díj minden elemének tényleges számításba vételére, azonban lehetnek - arányaiban igen kismértékű - eltérések a foglalási lapon megkapott és a visszaigazoláson szereplő ár között, mindkét irányban. Amennyiben ez az eset fordul elő mindig a visszaigazoláson szereplő részvételi díj az érvényes.