Foglalás menete

Online foglalás menete:
Amennyiben sikerült kiválasztani a megfelelő utazást a www.bravotravel.hu oldalon,  ki kell töltenie az ajánlatkérőben szereplő adatokat. 
Amennyiben a kiválasztott útra van szabad hely, e-mailben elküldjük az utazási szerződést, utazási feltételeket és az utazás részvételi díjáról szóló számlát / díjbekérőt. A fizetendő összeg függ az indulási időponttól, mely figyelembe vételével lehet a részvételi díj előleg, illetve teljes összeg.
Nagyon fontos, hogy a szolgáltatások megrendelése csakis akkor végleges, ha az általunk elküldött és hozzánk visszaérkezett az aláírt utazási szerződés és a részvételi díj teljesítésre került.
 
Fizetési mód:
A részvételi díjat befizetheti átutalással, vagy bármely CIB Bankfiókban készpénzben a bankszámlánkra.
(pl.: CIB Bank a Westendben, Telefonszám:     061/802-3850, Nyitva tartás:     H-Szo.: 10-20h, Szo.: 10-18h, V.: zárva. Megközelíthetőség:     I.em., Pollack sétány 19. /az étkezdék fölött/)
 
Amennyiben utalni szeretne:
Számlaszámunk: 10700488 - 44781503 - 51100005.
 
Amennyiben a Cib Bankban személyesen szeretne fizetni:
Bravo Travel Kft.    0048 - 447815 - 511         .
 
A megjegyzés rovatba kérem, tüntesse fel saját nevét és az általunk küldött díjbekérőn szereplő számlaszámot! A last minute utak esetében előfordulhat, hogy az átutalásról igazolást kérünk az átfutási idő miatt.
 
Céges számla esetén:
Tájékoztatjuk Kedves Utasainkat és Partnereinket, a 2010. évi ÁFA törvény változása miatt 2010. január 1-től változott a céges számlák kiállításának szabálya.
Az adótörvény a jogi személy megrendelő esetében sem teszi kötelezővé a plusz 27% általános forgalmi adó megfizetését, ha a megrendelő végfelhasználói nyilatkozatot tesz (a megrendeléssel egy időben).
A végfelhasználói nyilatkozatban cégként nyilatkozni kell arról, hogy a szolgáltatást végfelhasználóként (azaz nem továbbértékesítésre) vásárolja. Ebben az esetben a számla értékét nem kell áfával növelni.
 
 
Foglalás véglegesítése:
Miután megkaptuk a részvételi díj összegét, a foglalást véglegesítjük. A továbbiakban az Utazási Szerződésében található feltételek figyelembevételével lehet az utat módosítani.
 
A vouchert, vagyis a részvételi jegyet e-mailben, vagy faxon juttatjuk el Önhöz kérése szerint, illetve postai úton is átvehető a teljes díj befizetése után.

A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak.