Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Bravo Travel Utazási Iroda

Tunézia

Mindössze két óra repülőútra található ez a sokszínű ország, melynek építészete, művészete és kultúrája lenyűgöző. Karthágó ősi metropoliszának romjai, Hammamet finom homokos strandjai, Tunisz óvárosa, Sousse életteli bazárja, a misztikus nagy sóstó, a Bardo múzeum kincsei, Matmata hegybevájt barlanglakásai, Tozeur pálmarengetege, Kelibia kikötője és halpiaca, El Djem római kolosszeuma, Sidi Bou Said festői kék-fehér házai, az égbetörő minaretek, oázisok, a Ribatok monumentális épületei, a sivatag tevéi, a nép vendégszeretete és a modern szállodasorok mind egy-egy darabja Tunéziának.
 
Érdemes tudni! Tunéziában az UNESCO a következő helyszíneket nyilvánította kulturális világörökséggé:
- Tunisz medinája - hagyományos óváros Tunisz városban; 
- Karthágó romjai - az ókori Karthágó fővárosának maradványai; 
- Az el-Dzsemi amfiteátrum a rómaiak jelenlétének emléke; 
- Kerkaván pun városa és nekropolisza (temetője); 
- Szúsza medinája (óvárosa); 
- El-Kajraván; 
- Dugga/Szugga.
 
 
Tekintse meg utazási ajánlatainkat!

Tunézia

Úti célok


A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak. Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.