Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Bravo Travel Utazási Iroda

Foglalás menete

Online foglalás menete:
Amennyiben sikerült kiválasztani a megfelelő utazást a www.bravotravel.hu oldalon,  ki kell töltenie az ajánlatkérőben szereplő adatokat. 
Amennyiben a kiválasztott útra van szabad hely, e-mailben elküldjük az utazási szerződést, utazási feltételeket és az utazás részvételi díjáról szóló számlát / díjbekérőt. A fizetendő összeg függ az indulási időponttól, mely figyelembe vételével lehet a részvételi díj előleg, illetve teljes összeg.
Nagyon fontos, hogy a szolgáltatások megrendelése csakis akkor végleges, ha az általunk elküldött és hozzánk visszaérkezett az aláírt utazási szerződés és a részvételi díj teljesítésre került.
 
Fizetési mód:
A részvételi díjat befizetheti átutalással, vagy bármely CIB Bankfiókban készpénzben a bankszámlánkra.
(pl.: CIB Bank a Westendben, Telefonszám:     061/802-3850, Nyitva tartás:     H-Szo.: 10-20h, Szo.: 10-18h, V.: zárva. Megközelíthetőség:     I.em., Pollack sétány 19. /az étkezdék fölött/)
 
Amennyiben utalni szeretne:
Számlaszámunk: 10700488 - 44781503 - 51100005.
 
Amennyiben a Cib Bankban személyesen szeretne fizetni:
Bravo Travel Kft.    0048 - 447815 - 511         .
 
A megjegyzés rovatba kérem, tüntesse fel saját nevét és az általunk küldött díjbekérőn szereplő számlaszámot! A last minute utak esetében előfordulhat, hogy az átutalásról igazolást kérünk az átfutási idő miatt.
 
Céges számla esetén:
Tájékoztatjuk Kedves Utasainkat és Partnereinket, a 2010. évi ÁFA törvény változása miatt 2010. január 1-től változott a céges számlák kiállításának szabálya.
Az adótörvény a jogi személy megrendelő esetében sem teszi kötelezővé a plusz 27% általános forgalmi adó megfizetését, ha a megrendelő végfelhasználói nyilatkozatot tesz (a megrendeléssel egy időben).
A végfelhasználói nyilatkozatban cégként nyilatkozni kell arról, hogy a szolgáltatást végfelhasználóként (azaz nem továbbértékesítésre) vásárolja. Ebben az esetben a számla értékét nem kell áfával növelni.
 
 
Foglalás véglegesítése:
Miután megkaptuk a részvételi díj összegét, a foglalást véglegesítjük. A továbbiakban az Utazási Szerződésében található feltételek figyelembevételével lehet az utat módosítani.
 
A vouchert, vagyis a részvételi jegyet e-mailben, vagy faxon juttatjuk el Önhöz kérése szerint, illetve postai úton is átvehető a teljes díj befizetése után.

Úti célok


A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak. Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.