Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Bravo Travel Utazási Iroda

Albánia

Magyar állampolgárok útlevél nélkül is utazhatnak Albániába 30 naposnál rövidebb kinttartózkodás esetén, magyar, kártya típusú személyi igazolvánnyal.  Az útlevélnek és a személyi igazolványnak egyaránt, még 3 hónapig kell érvényesnek lennie a beutazástól számítva.  Ideiglenes személyi igazolvánnyal nem lehet utazni.
 
A Jón-tenger partját, a festői szépségű Albán Riviérát hegyek övezik, melyekről csodás kilátás nyílik a partszakasz kis öbleire. Albániában nem találunk nagy folyókat, helyette hegyi patakokban és állóvizekben bővelkedik. Tengerpartja homokos, lassan mélyül és általában ritkás fenyves veszi körül. 

Tekintse meg utazási ajánlatainkat! 

Albánia

Úti célok


A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak. Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.