Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Bravo Travel Utazási Iroda

Bravo Travel Utazási Utalvány

Adjon ajándékba Utazási Utalványt!
 
Szeretne kellemes meglepetést szerezni családtagjainak, barátainak? Adjon ajándékba egy felejthetetlen utazást! 
 
Lepje meg őket BRAVO TRAVEL UTAZÁSI UTALVÁNNYAL!
 
Miért? 
Azért, mert...
Interneten is megrendelheti utazási utalványát, úti célját megválaszthatja, és otthonról vagy akár munkahelyéről egy gombnyomással a fizetést átutalással is elintézheti.
Névre szóló, de kérésre átruházható.
Bárhova felhasználhatja az utalványt a nálunk lefoglalt bármely hazai utazásszervező útjára. Fizethető vele: repülőjegy, belföldi és külföldi egyéni szállás, szervezett üdülés, síút.
Biztos öröm a meglepetésben, hiszen az ajándékozott döntheti el, mikor utazik, és hol tölti el szabadságát.
Az utazási szolgáltatás igénybevételekor az utalvány összegével csökkentjük a befizetendő összeget. Az utalvány kizárólag utazásra használható fel, készpénzre át nem váltható.
A Bravo Travel Utazási Utalvány bármeddig érvényes, bármilyen útra beváltható irodánknál.
Az utalvány értéke bármekkora összegű lehet, Ön által meghatározott összegben.

Úti célok


A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak. Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.