Törökország

Törökország

Törökország továbbra is a Földközi-tenger vidékének legolcsóbb úticélja. Az ezeréves kultúrával rendelkező, mesés szépségű ország sok meglepetést tartogat az odalátogatóknak. Páratlan természeti szépségei mellett ideális nyaralásra, strandolásra és kiváló lehetőségeket kínál a vízisportok szerelmeseinek is.  Az utóbbi években a gyerekekkel utazók is egyre nagyobb számban látogatják, hiszen a gyermekbarát klubszállodák, valamint hellenisztikus és római kori kultúrtörténeti emlékei a család minden tagja számára emlékezetessé teszik a nyaralást ebben a látnivalókban gazdag turistaparadicsomban. 
 
Kirándulásainkon nemcsak Ephesos, Pamukkale, Aspendosz vagy Kappadokia látnivalóit igyekszünk bemutatni, hanem számos görög, római, szeldzsuk, ottomán emléket, mecsetet és épen maradt ókori színházat fedezhetnek fel a káprázatos természeti látnivalók mellett.
 
Ha még nem járt ebben a csodálatos országban, javasoljuk, tegyen kísérletet és fedezze fel magának az eddig csak ismerősen hangzó nevezetességeket, az idén újdonságként szolgáló csillagtúráinkon, vagy töltsön egy csodálatos hetet a családjával vagy barátaival az Égei-tengeren, eközben hajójukkal szebbnél szebb tájakat fedeznek fel. Ha azonban inkább egyszerre szeretné élvezni az üdülőhelyek nyüzsgő életét és a gondtalan pihenés örömét akkor a kristálytiszta tenger partján számos európai színvonalú szállodát kínálunk Önnek!