Párizs - Versailles - Disneyland autóbusszal

Franciaország, Ile-de-France, Párizs Útazonosító: 671008
  • Szálláskategória: Hotel
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Városlátogatás, Körutazás
Leírás

Programleírás

1. NAP Indulás Budapestről a hajnali órákban. ÚTVONAL: Hegyeshalom -Ausztria -Németország - Franciaország. Útközben 3-4 óránként félórás pihenőt tartunk kulturált benzinkutak parkolóinál. Az éjszakát szálláson töltjük a német -francia határnál.

2. NAP Reggeli után indulunk Párizsba. Érkezés dél körül, majd buszos városnézés következik, ezutánséta a Cité szigeten a Notre-Dame és a Városháza környékén. Ezután következik a Diadalív, Champs-Élysées, Tuileriák kertje és a Concorde tér felfedezése. Sétálunk a Montmarte-on és megtekintjük a Sacre Coeur Bazilikát. A nap végén elindulunk a szállásra.

3. NAP Reggeli után indulás Párizsba. Látogatása Trocadéro térre, séta a Mars mezőn. Innen az Invalidusok dómjához (F) - Napóleon sírjának megtekintése - megyünk. Délutánelutazunk Versailles-ba,XIV. Lajos kastélyához látogatunk el. A program során felkeressük a kastélyt (F) és a parkját.Este sétahajózunk (F) a Szajnán.Innen indulunk a szállásra.

4. NAP Fakultatív kirándulás: reggeli után ellátogatunk Disneyland-be (F), ahol a csoport egy vidám és játékosnapot tölthet el Mickey egér, Donald kacsa, Villám McQueen és a Karib-tenger kalózainak társaságában,egész nap a parkban vagyunk (Disneyland belépő 1 napra és az eredeti 1 parkba szól) VAGY szabadprogram Párizsban. Este visszatérünk a szálláshelyünkre.

5. NAP Reggeli után látogatás a Louvre (F)-ban, majd szabadprogram a La Fayette áruház és környékén. Kora délután indulunk a német-francia határ felé. Az éjszakát szálláson töltjük.

6. NAP A reggelit követően folyamatos utazás után - kisebb megállókkal - várható érkezés a késő esti órákban Budapestre.

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Az ár nem tartalmazza

  • Fakultatív vacsora: 10.000 Ft/alkalom, 5 alkalommal: 50.000 Ft/fő
  • Disneyland belépő: 110 EUR/fő

Az ár tartalmazza

  • autóbusz-közlekedés költségei
  • éj szállás Ibis típusú Hotelben 3 ágyas elhelyezéssel,
  • reggelivel
  • idegenvezető költségei
Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-10-27 - 2024-11-01 5 éj Kétágyas standard szoba Reggeli 245.900 Ft Ft/fő, 2F
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok