MADEIRA REPÜLŐVEL - Az Atlanti-óceán úszó Virágos Kertje ****

Portugália, Körutazás Portugáliában, Körutazás Portugáliában Útazonosító: 670096
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Városlátogatás, Körutazás
Leírás

1. nap: Budapest - Funchal repülővel

Elutazás Budapestről repülőgéppel menetrendtől függően Funchalba, Madeira fővárosába. Transzfer a szállodába, ahol 4 éjszakán keresztül lesz szállásunk. Menetrendtől függően ismerkedünk a főváros hangulatával és csodáival!

2. nap: Funchal - Porto de Cruz - Santana

Reggelit követően megkezdjük kirándulásunkat Madeira keleti partján. Első megállónk Ribero Frio Természeti Parkja, ahol meglátogatunk egy pisztráng farmot majd egy rövid sétára indulunk a gyönyörű levada mentén a Balcoes kilátóig. Utunkat folytatjuk Porto de Cruz városába, ahol a híres madeirai rum készül, és ahol kostolásra is van lehetőségük (vásárlási lehetőség)! Santanaba érkezve szemünk elé tárulnak a festői nádfedeles kis házak, és megtapasztalhatjuk Madeira lélegzet elállító sokszínűségét. A délutáni órákban térünk vissza szálláshelyünkre.

3. nap: Funchal - Camara de Lobos - Porto Moniz

Elfogyasztjuk reggelinket, majd ismét vár ránk ez a mesebeli sziget, de ezúttal a nyugati parton folytatjuk kirándulásunkat, az egyik legizgalmasabb útvonalon. Első helyen a Camara de Lobos nevű halászfaluba látogatunk majd Madeira egyik leghíresebb pincészetét látogatjuk meg a Henriques&Henriques, ahol lehetőségünk van a 10-15 éves borok kóstolására is! Igazi kulináris élményben lehet részünk ezen a lélegzetelállító környezetben! Ezután utunkat folytatjuk Európa legmagasabb, tengerbe szakadó sziklafalának tetején lévő, üvegpadlós kilátójába. Ezt a csodás élményt és szemet gyönyörködtető látványt nem lehet szavakkal leírni...Utunkat folytatjuk Porto Monizba, ahol több millió évvel ezelőtt vulkanikus láva álltál keletkezett természetes medencékben van lehetőségük fürdőzni!

4. nap: Funchal egyénileg vagy Paul da Serra fennsík ősi babérerdői és az Atlanti óceán!

Reggeli után szabad programra Funshalban. Járja be a virágoktól roskadozó kerteket és a sokszínű kis utcácskákat vagy ,,élményekre éhesen" tartson velünk! Fakultatív ajánlatunk: Paul da Serra-ba!. Kiránduljon velünk az 1500 m magasban lévő Paul de Serra fennsíkra, a hófehér felhők között felbukkanó hegycsúcsok közé. Az Encumeada kilátóról pompás kilátás tárul elénk a sziget déli és északi partjára is. Mintha egy mesebeli táj kelne életre szemünk előtt! Itt találhatók az ősi babérerdők (Fanal erdő) melyek öreg fáival misztikus látványt nyújtanak. Lehetőségünk van az Achadas da Cruz felvonóról megcsodálni az Atlanti-óceánt, a zöld hegyfokok és a kavicsos tengerpart kontrasztjában gyönyörködni!

5. nap: Montéről tobogánnal csúszunk vissza Funchalba! Apácák völgye és Funchal-Budapest repülővel

Reggeli után egy fél napos kirándulásokra indulunk Monte-ba és az Apácák völgyébe. Monteban lehetőségük van kipróbálni az ikonikus toboggan-t (csúszó talpas szánkót)! Ezután meglátogatjuk a.Monte Palace Gardent amely egy gyönyörű trópusi kert, több mint 100,000 féle növénnyel, a világ minden tájáról. A kertben olyan köböl készült műalkotásokat is megcsodálhatunk, amelyek páratlanok a világon! Igazi fotótémák tárulnak a szemünk elé! Utunkat az Apácák völgyébe folytatjuk, amely magas hegyekkel van körbe ölelve. Itt lehetőségünk van a különböző ízű (pl: gesztenye, ánizs, megy, mandarin) helyi likőröket fogyasztani és vásárolni! Kirándulásunk végén visszatérünk Funchalba, majd a csomagok felvétele után indul transzferünk a repülőtérre. Menetrend függvényében hazautazás Budapestre.

A részvételi díj tartalmazza

- repülőtéri illetéket és poggyász költségeket, melyek összege minimálisan változhat az utazás indulásáig
- 4x vacsora felárat
- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)
- fakultatív programon való részvételt
- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit
- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)
- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)
- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit
- szervizdíjat / borravalót (igény esetén a helyszínen fizetendő)
- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást
- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat
- útlemondási biztosítást

Bevezető

Madeira páratlan szépségével és történelmi emlékeivel ejti rabul, az idelátogatókat! Több mint 7 alkalommal nyerte el World Travel Awards ,,Európa legszebb szigete" díjat! Járja be Funchal színpompás kertjeit, botanikus parkjait, tengerparti sétányait! Látogassa meg velünk ezt a mesés szigetet, az UNESCO Természeti Világörökség részeként ismert örökzöld babérerdőket és levadákat! Élményekkel telt sziget ahol minden perc öröm!

További információk

Utazás: menetrend szerinti repülővel, helyben autóbusszal
Elhelyezés: 4 éjszaka tengerparti szálloda****, 2 ágyas tus/wc-s szobában
Ellátás: 4x reggeli


BBP biztosítás: részletek: ITT.
730 Ft/nap/fő (Classic)
950 Ft/nap/fő (Premium BBP)
1200 Ft/nap/fő (Privileg BBP)


Útlemondási biztosítás: az alapár 3%-a. Részletek ITT.
Felhívjuk figyelmét, hogy az útlemondási szolgáltatás kötése nem kötelező, de javasolt! 


Belépők és jegyek tájékoztató árai: 35 EUR/fő
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 10 EUR/fő

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)


Minimális létszám: 25 fő

Az előzetesen meghirdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 20-35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghirdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

*15-24 fő esetén: 35.000 Ft / 95 EUR/fő

Ezen "létszám felár" az előzetesen meghirdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghirdetett minimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!


Csatlakozási lehetőség: Transzfer csatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején és honlapunkon.


Repülőjegyet a repülőtársaság visszaigazolása alapján tudunk biztosítani. A repülőjegy és a repülőtéri illeték ára a jegykiállítás idejétől függően módosulhat!


Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!

Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
Paul da Serra egész napos kirándulás Turnusok:
2025-04-07 - 2025-04-11
2025-05-12 - 2025-05-16
30000
Ingyenes vecsési parkolás Turnusok:
2025-04-07 - 2025-04-11
2025-05-12 - 2025-05-16
0
Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2025-04-07 - 2025-04-11 4 éj 2 ÁGYAS SZOBA TWIN Reggeli 522.500 Ft Ft/fő, 2F
2025-05-12 - 2025-05-16 4 éj 2 ÁGYAS SZOBA TWIN Reggeli 550.000 Ft Ft/fő, 2F
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok