SZILVESZTER ISZTAMBULBAN - ***

Törökország, Isztambul, Isztambul Útazonosító: 658637
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Városlátogatás, Körutazás
Leírás

1. nap: Budapest - Isztambul

Elutazás Budapestről menetrend szerinti repülőjárattal Isztambulba. Megérkezést követően transzfer a szállodába és érkezéstől függően szabadidő a török metropoliszban vagy közös séta melynek során meglátogatjuk a már mindenki által képekről jól ismert Nagy Bazár, ahol ne csodálkozzunk, ha magyarul szólnak hozzánk .  Szállásunk 4 éjszakán keresztül Isztambulban lesz.

2. nap: Egész nap Isztambulban

Elfogyasztva a reggelit, késő délelőtt városnézésre indulunk helyi idegenvezetőnk kíséretében Isztambulban: utunk során ellátogatunk a feledhetetlen hangulatú Hippodrom térre, ahol láthatjuk a Kék Mecsetet, az egyiptomi obeliszket, Ciszternát és a rózsaszín festéséről felismerhető Aya Sofya bizánci bazilikát. Tovább sétálva a Topkapi szultáni palota régmúlt hangulatába kapunk bepillantást. Közös programunkat befejezve  az érdeklődők (felár ellenében) részt vehetnek az egyik középkori Hamamban egy hamisítatlan török fürdő programon.

3. nap: Egész nap Isztambulban | Szilveszter a Boszporuszon folklór programmal, vacsorával

Reggelit követően fakultatív program ajánlatunk: Dolmabahce szultáni palotát és háremét látogatjuk meg (a belépőt a fakultatív program már tartalmazza), majd hajóra szállva kirándulást teszünk a Boszporuszon ahonnan a vízről csodálhatjuk meg Isztambul városát valamint magunkba szívhatjuk a fűszer bazár illatát. Visszatérve szálláshelyünkre készülődünk szilveszter estére.Estére felejthetetlen fakultatív szilveszteri programot ajánlunk: felfrissülve szállodánkból autóbusszal a Boszporusz parti hajóállomásra érkezünk, ahol színvonalas szilveszter estébe lépünk a hajó fedélzetén! A hajón előre foglalt asztaloknál foglalunk helyet, miközben ízletes török előételeket, majd vacsorát fogyasztunk el korlátlan italfogyasztással! A hajó fedélzetéről káprázatos kilátás nyílik Isztambulra. Szilveszter esténket folklór program, hastáncbemutató teszi még jellegzetesebbé ahol a bátrabbak táncra is perdülhetnek. Szilveszterkor pezsgővel koccintunk és kb éjjel 2 óráig tartó mulatságban köszöntjük az újévet. A szilvesztert követően autóbusszal térünk vissza a szállodánkba.

4. nap: Isztambul: amit még látni kell - Hajóval a Boszporuszon!

A reggelit elfogyasztva kedvére sétálhat Isztambul óvárosában vagy fakultatív programot ajánlunk: Autóbusszal olyan helyeket keresünk fel Isztambulban, amit még látnunk kell. Először a Nagy Szulejmán komplexumot nézzük meg majd a Bizánc városfalakhoz látogatunk el. Megállunk a Héttoronynál, átélve honfitársaink nehéz helyzetét az egyik torony tetejéről megcsodáljuk a várost majd autóbusszal Ázsiába kirándulunk, ahol meglátogatjuk Törökország legnagyobb, a Camlica-dombon emelt dzsámiját, ismét kitűnő rálátással a városra.

5. nap: Isztambul - Budapest

Reggeli után repülőgép indulás függvényében szabadidő Isztambulban vagy a menetrendtől függően idegenvezetőnk ajánlásával a még nem látott objektumok felfedezésére indulunk. Repülő menetrend alapján transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre.

A részvételi díj nem tartalmazza

- repülőtéri illetéket, melyek összege minimálisan változhat az utazás indulásáig
- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)
- fakultatív programon való részvételt
- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit
- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)
- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)
- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit
- szervizdíjat / borravalót (igény esetén a helyszínen fizetendő)
- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást

A részvételi díj tartalmazza

- utazást repülővel Budapestről, helyben korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal
- személyenként 1 db max.20 kg súlyú és maximum 158 cm (3 oldalirány együttes összege!) méretű feladandó poggyászt
- program szerint 4 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 4* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában
- program szerint 3x félpanziós ellátást, december 31-én pedig reggelit (a szilveszteri gálavacsora fakultatív)
- alap program szerinti programokat és városnézéseket
- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

Bevezető

Keleti hangulat, illatok és ízek szilveszterkor? Miért ne! Törökország varázslatos metropoliszába hívjuk szilveszterkor! Isztambulban ikonikus látnivalókat tekintünk meg: Szulejmán komplexum, Ayasofya, Topkapi palota, a nyüzsgő bazár... kell ennél több biztatás? Szilveszterkor a Boszporuszon hajózva mulatjuk át a szilveszter estét, miközben hastánc bemutató színesíti az óév búcsúztatását. Isztambuli tartózkodásunk alatt pedig mindenre lehetőségünk nyílik, amit csak szeretnénk: városnézés autóbusszal, gyalogosan vagy akár hajóval a Boszporuszon; vásárlás a Bazárban... Ugye izgalmasan hangzik? Várjuk a Z(s)EPPELIN fedélzetén!

Szerződésre

A REPÜLŐTÉRI ILLETÉK A CSOPORT REPÜLŐJEGY KIÁLLÍTÁSAKOR KERÜL PONTOSÍTÁSRA (megadott ár irányár)! A PONTOS REPÜLŐJEGY FOGLALÁS ÉRDEKÉBEN KÉRJÜK ÚTLEVELÉNEK/SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYÁNAK MÁSOLATÁT (AMELYIKKEL AZ UTAZÁS FOG TÖRTÉNNI!) IRODÁNKHOZ A FOGLALÁST KÖVETŐEN ELJUTTATNI SZÍVESKEDJEN! A ZÖKKENŐMENTES HATÁRÁTKELÉS ÉS KÜLFÖLDI TARTÓZKODÁS ÉRDEKÉBEN A KÜLÜGYMINISZTÉRIUM JAVASOLJA AZ ÉRVÉNYES ÚTLEVÉL VAGY ÚJ TIPUSÚ KÁRTYÁS SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY HASZNÁLATÁT! (RÉGI TÍPUSÚ SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY (BARNA) NEM ALKALMAZHATÓ KÜLFÖLDÖN VALÓ TARTÓZKODÁSHOZ). KÉRJÜK A NEVEK PONTOSÍTÁSÁT, AZ ÚTLEVÉL SZERINT ! (ebből eredő problémák az utas(okat) terheli!). KÉRJÜK A NEM MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRSÁGGAL/ÚTIOKMÁNNYAL RENDELKEZŐ UTASAINKAT, GONDOSKODJANAK AZ ÉRINTETT PROGRAMUNK SZERINTI VÍZUMKÖTELEZETTSÉGEINEK TELJESÍTÉSÉRŐL. NEM MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROK VÍZUMKÖTELEZETTSÉGÉT IRODÁNK AZ ÉRINTETT PROGRAM VONATKOZÁSÁBAN NEM VIZSGÁLJA. AZ EBBŐL ADÓDÓ KELLEMETLENSÉGEKÉRT NEM VÁLLALUNK FELELŐSSÉGET.A PROGRAMVÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTJUK. A MEGHIRDETETT  A MEGHIRDETETT MINIMÁLIS LÉTSZÁMNÁL KISEBB CSOPORTLÉTSZÁM ESETÉN FELÁR FIZETENDÖ: 16.000 Ft/fő

EURÓS VISSZAIGAZOLÁS ESETÉN A LÉTSZÁM FELÁR ÖSSZEGE: 44 EUR/FŐ
A repülőgép csomagterébe és utastérbe felvihető poggyász méret és súlykorlátokról az utastájékoztatóban tájékoztatjuk!
Fakultatív programok (20 főtől):
Kérjük szíveskedjenek előre jelezni!
Boszporuszon hajóval + Dolmabache+ fűszer bazár: 100 EUR/fő
Hamama török fürdő: 60 EUR/fő
Hét torony, Szulejmán dzsámi: 70 EUR
Belépők és jegyek tájékoztató árai: kb. 60 EUR/fő
Egyéb helyszínen fizetendö költségek: 15 EUR/fő

További információk

2023-as ár tájékoztató jellegű: 249.500 Ft/fő + kb 55.000 Ft rep.ill.

Tájékoztatjuk kedves Utasainkat, hogy a karácsonyi ünnepi időszakra való tekintettel irodánk mindent megtesz az egyes objektumok és látnivalók zavartalan megtekintése érdekében, azonban az ünnepi időszak miatt egyes látnivalók megtekintése kívülről is lehetséges. Megértésüket köszönjük.

Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
Hét torony - Szulejmán dzsámi Turnusok:
2024-12-29 - 2025-01-02
70
Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-12-29 - 2025-01-02 4 éj 2 ÁGYAS SZOBA TWIN Félpanzió 317.500 Ft Ft/fő, 2F
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok