Felfedezőúton Kubában 2025 márciusban pihenéssel Cayo Santa Maria szigetén

Kuba, Körutazás Kubában, Körutazás Kubában Útazonosító: 216951
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Üdülés - nyaralás
Leírás

Ismerje meg az igazi Kubát, a hangulatos koloniális városok, csodás természeti kincsek, fehérhomokos tengerpartok, a salsa, a rum és a világ legjobb szivarjainak otthonát!

 

  

 

Előfoglalási kedvezmény:

3 hónappal indulás előtt: 45 000 Ft/fő 

 

További időpontok

Felfedezőúton Kubában pihenéssel Cayo Santa Maria szigetén Dátum: 2024. november 9 - 21.
Szilveszteri felfedezőút Kubában pihenéssel Cayo Santa Maria szigetén  Dátum: 2024. december 30-2025. január 11.
 Felfedezőúton Kubában pihenéssel Cayo Santa Maria szigetén Dátum: 2025. február 1-13.
 Felfedezőúton Kubában pihenéssel Cayo Santa Maria szigetén Dátum: 2025. február 24-március 8.

 

Dátum: 2025. március 16 - 29.

Időtartam: 14 nap/12 éj

Utazás: Menetrendszerinti repülőjáratokkal

Repülési idő: Kb. 12 óra

Elhelyezés: 4-csillagos szállodákban

Ellátás: 4 éj teljes ellátás, 8 éj all inclusive ellátás

Idegenvezetés: A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri

Minimum létszám: 20 fő

  

Felfedezőúton Kubában pihenéssel Cayo Santa Maria szigetén ajánlatunk pogramleírása

 

1. nap: Havanna             

Elutazás a reggeli órákban Budapestről párizsi átszállással Havannába, érkezés a késő délutáni órákban, transzfer a szállodába. Szállás és vacsora Havannában (3 éj).

 

2. nap: Havanna             

Délelőtt a kubai főváros felfedezésére indulunk. Séta az UNESCO Világörökség részét képező történelmi óvárosban: Plaza de la Catedral, Plaza de Armas, Plaza de San Francisco, Plaza Vieja. Ebéd egy tipikus helyi étteremben, majd folytatjuk a városnézést: Ambos Mundos szálloda, Kapitólium, Forradalom tér, látogatás a rum múzeumban, ahol megismerhetik a rumkészítés folyamatát és meg is kóstolhatják Kuba nemzeti italát. Vacsora a szállodában.

Fakultatív program lehetőség:

Este a híres Tropicana mulatóban, ahol még Sinatra is megfordult. Élvezze az igazi kubai táncos, zenés műsort rumfogyasztással, transzferrel. Jelentkezni idegenvezetőnknél lehet a helyszínen. (kb. 110 €/fő).
Kocsikázzon Havanna utcáin amerikai kabrió autóval (kb. 1 óra, 25 €/fő). Jelentkezés idegenvezetőnknél a helyszínen lehetséges.
 

3. nap: Vinales

Egész napos kirándulás Pinar del Rio tartományba, ahol a világ legjobb dohányát termesztik. Látogatás egy helyi dohányfeldolgozó üzemben, megfigyelhetjük, hogyan készül a híres kubai szivar. Továbbutazunk a festői szépségű Vinales völgybe, a kilátóból elénk tárul a gyönyörű táj a különleges, boglya alakú hegyekkel. Megtekintjük a monumentális Mural de la Prehistoria falfestményt, majd megebédelünk egy helyi organikus farmon, mielőtt ellátogatnánk az Indián barlangba, ahol csónakázunk is egyet. Délután visszautazás Havannába, vacsora a szállodában.

 

4. nap: Cienfuegos        

Reggeli után elutazás Havannából a Dél gyöngyszemének is nevezett Cienfuegosba. A francia gyarmatosítók által alapított városka gyönyörű öbölben épült, séta a tengerparti sétányon, majd a belvárosban, ahol a José Marti teret és a Tomas Terry színházat is láthatjuk kívülről. Délután továbbutazás Trinidadba, szállás és vacsora a tengerparti szállodában (2 éj).

 

5. nap: Trinidad

A délelőttöt Trinidadban töltjük, ahol visszarepülünk a gyarmati korba, megtekintjük a Plaza Mayor-t, a Romantikus múzeumot és a híres trinidadi koktél lelőhelyére, a Canchancara bárba is ellátogatunk, ahol meg is kóstoljuk a tipikus kubai italt. Délután szabadprogram, fürdőzés a Karib-tengerben. Koloniális stílusú szállodánk közvetlenül a homokos tengerparton található.

 

6. nap: Sancti Spiritus

Reggeli után továbbutazás az Escambray hegységen keresztül, ellátogatunk a Cukormalmok völgyébe, útközben látjuk az Iznaga család hajdani birtokának tornyát.  Délután érkezés Sancti Spiritusba, Kuba egyik első településére. Ismerkedés a koloniális kisvárossal, majd transzfer Cayo Santa Maria szigetére. Szállás a tengerparti szállodában all inclusive ellátással (6 éj).

 

7-11. nap: Cayo Santa Maria

Kikapcsolódás a sziget csodás fehérhomokos tengerpartjain.

 

Fakultatív programlehetőség:

Katamarán túra: ebéd, italfogyasztás, snorkeling és delfinsimogatás is a program része.

Jelentkezni, fizetni a helyszínen, idegenvezetőnknél lehetséges (kb.100-110 €/fő).

 

12. nap: visszautazás Havannába

Kijelentkezés a szállodából, visszautazás Havannába. Megállunk a Che Guevara mauzóleumnál és megebédelünk egy helyi étteremben a környéken. Szállás és vacsora Havannában (1 éj).

 

13-14. nap: Havanna, hazautazás

Búcsúzóul a világhírű író, Hemingway volt rezidenciáját látogatjuk meg, Finca Vigia-t. Cojimar halászfaluban megnézzük Heminway szobrát a róla elnevezett téren és megebédelünk. Délután transzfer a havannai repülőtérre, este elutazás párizsi átszállással, éjszaka a repülőn, érkezés Budapestre másnap ez esti órákban.

A jelenlegi hosszú átszállási idő lehetővé tesz akár egy néhány órás párizsi látogatást is, idegenvezetőnk igény esetén szívesen bekalauzolja a csoportot Párizsba és segít információkkal a helyszínen. A párizsi tömegközlekedés díja a helyszínen, egyénileg fizetendő. Menetrendváltozás esetén előfordulhat, hogy csökken az átszállási idő, így a párizsi látogatás lehetőségét garantálni nem tudjuk.

 

A programok sorrendje változhat! 

 

  

Részvételi díj 2 fő részére                                        Ft/fő          Létszám /fő           Összesen  Ft/2 fő  
Utazási szolgáltatások díja kétágyas szobában
útlemondási biztosítással (2%)                                          1 099 900               2                       2 199 800
 
Repülőtéri illeték kb.                                                              150 000               2                        300 000  
Teljes csomagár 2 fő részére                                                                                                    2 499 800  

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 150 000 Ft/fő, szállás 12 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek, útlemondási biztosítás*.

 

A részvételi díj nem tartalmazza: vízum (Kuba kártya) 13 000 Ft/fő, szervizdíj/borravaló** (helyszínen fizetendő, kb. 50 EUR/fő), utasbiztosítás.

 

További árak:

egyágyas felár: 170 000 Ft/fő

felnőtt pótágyon részvételi díj:1 089 900 Ft/fő
magasabb kategóriájú szálloda a Cayo Santa Maria tengerparti pihenés során 6 éjszakára, all inclusive ellátással:
Royalton Cayo Santa Maria Hotel***** (18+), junior suite:

198 000 Ft/fő kétágyas szobában

390 000 Ft/fő egyágyas szobában

 

Előfoglalási kedvezmény: legkésőbb 3 hónappal az indulást megelőzően 45 000 Ft/fő kedvezmény.

 

*Biztosítások: A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

 

**Szervízdíj/borravaló: Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

 

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)

A csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő javasolt borravalót.

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül.
A helyek elfogyhatnak.

 

 

 

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2025-03-16 - 2025-03-29 12 éj 2 ágyas szoba, előfoglalási akció! All inclusive light 1.054.900 Ft Ft/fő-től 12.16-ig érvényes ár
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok