Madeira Szilveszter

Portugália, Madeira, Funchal Útazonosító: 673360
  • Szálláskategória: Hotel
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Üdülés - nyaralás

A csomagár minden kötelező költséget tartalmaz!

Leírás
Fakultatív programok:

Madeira kelet egésznapos kirándulás ebéddel: 29 900 Ft/fő
Madeira nyugat egésznapos kirándulás ebéddel: 29 900 Ft/fő
2 fakultatív program KEDVEZMÉNYES áron összesen: 54 900 Ft/fő

1. Nap (12.28.) Elutazás Funchalba a Wizzair légitársaság menetrend szerinti járatával. Transzfer a szállodába. Vacsora a szállodában.
2. Nap (12.29.) Reggeli a szállodában, majd fél napos kirándulásra indulunk az 1094 méter magasan lévő Eira do Serradoba, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik Curral das Freiras völgyében lévő Nuns Valleyre. A kis falu egy inaktív vulkán krátere mellett épült. Innen tovább megyünk Funchal egyik legrégebbi város részére a Monte néven ismert Funhal hegyre. A csodálatos óvárosi és óceáni kilátás megtekintése után az egzotikus Palace Tropical Gardenbe teszünk egy kellemes sétát. Vacsora a szállodában.
3. Nap (12.30.) Reggeli a szállodában, majd egésznapos kirándulás Funchalba és a közeli Botanikus kertbe. Először a helyi színpompás piacra sétálunk, ahol elsősorban tengeri halakat és megannyi trópusi gyümölcsöt árulnak. Ezt követően résztveszünk egy borkóstolóval egybekötött hagyományos borospince látogatáson. A kirándulást a gyönyörű Botanikus Kertben zárjuk. Vacsora a szállodában.
4. nap (12.31.) Egész napos szabadprogarm. Este szilveszteri gálavacsora a szállodában élő zenével. Az est fénypontjaként megtekintjük a híres madeirai tűzijátékot, mely 2006-ban elnyerte a a,,Világ legnagyobb tűzijátéka" címet a Guinness-rekordok könyvében.
5. Nap (01.01.) Pihenés, szabadprogram. Vacsora a szállodában.
6. Nap (01.02.) Reggeli a szállodában, majd egésznapos fakultatív kirándulás a déli parton keresztül a sziget északnyugati része felé. Első megállónkk Madeira egyik legszebb halászfaluja Camara de Lobost. A festői táj visszaköszön Sir Winston Churchill festményein is. Következő állomásunk Cabo Girao a világ második legmagasabb tengerből kiemelkedő sziklafala. Tovább haladunk a festői Ribeira Brava falu felé egészen a sziget legnyugatibb pontjáig Ponta do Pargo-ig. Ebéd Porto Monizban. A hely fő vonzereje az egyedülálló lávamedencék, melyet a dagály tölt meg fürdőzéshez is kellemes meleg vízzel. A kirándulást Sao Vicente-be, a sziget északi oldalán lévő vulkanikus csúcsok között fekvő falujában folytatjuk. Végül a Funchalba vezető úton során megállunk Emcumeada kilátónál, ahonnan egyszerre látni a a sziget északi és déli pontját.  Este vacsora a szállodában.  
7. Nap (01.03.) Reggeli a szállodában, majd egésznapos fakultatív kirándulásra indulunk a sziget keleti részére. Busszal felmegyünk a sziget harmadik legmagasabb pontjára a Pico do Arieiro-ra ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a környező hegyekre és völgyekre. Tovább haladunk Ribeiro Frioba, ahol teszünk egy kis sétát a Balcoes Levadan, ami Európa legrégebbi babérerdejének a része. A sziget északi részén a jellegzetes háromszög alakú nádfedeles házikóiról ismert Santanaba érünk. Útközben egy tradicionális helyi étteremben ebédelünk, majd a sziget legkeletibb részén Szent-Lőrinc félszigeten teszünk egy sétát. Este vacsora a szállodában.
8. Nap Hazautazás a Wizzair menetrend szerinit járatával.

Információ:

A részvételi díj tartalmazza: a repülőjegyet, illetékeket és adókat, a szállást 4* -os hotelben, kétágyas szobában félpanzióval, a szilveszteri gálavacsorát, egy egész napos Funchal városnézést  borkóstolóval és Botanikus kert látogatással (belépőjegy az árban), valamint egy félnapos kirándulást Eira do Serradoba és Monte-ba, a programok során a transzfereket légkondicionált autóbusszal, magyar nyelvű idegenvezető az út során végig, a feladható 20 kg-os poggyászt/fő, a fedélzetre vihető 10 kg-os (20x30x40 cm) kézipoggyászt/fő.
Külön fizetendő: a fentieken felüli étkezések, italfogyasztás, a belépőjegyek kb. 50 EUR/fő, (mely a helyszínen fizetendő), egyéb személyes jellegű kiadások, borravaló kb. 3-4 EUR/nap (kb. 32 EUR/fő), egyágyas felár, utasbiztosítás (BBP), útlemondási biztosítás (storno) a teljes díj 2,5%-a.


 
A városlátogatás minimum 20 fő jelentkezése esetén indul!
A fakultatív programokon való részvételt csak az utazást megelőzően történő befizetés esetén tudjuk garantálni. Utasaink a helyszínen a belépőjegyek elérhetősége és/vagy az esetleges autóbusz kapacitástól függően tudnak fizetni euróban, melynek pontos összege az utastájékoztatóban kerül feltüntetésre.
Egyes fakultatív programok indulása minimum létszámhoz kötött, ezt az adott program mellett jelezzük.
A meghirdetett programok sorrendje és időpontja az egyes időszakokban előforduló események vagy az adott helyzetben előre nem látható körülmények miatt változhatnak.
A belépőjegy árak tájékoztató jellegűek.
Irodánk a légitársaság által előre kijelölt ülőhelyekkel rendelkezik, ennek megfelelően az utasfelvételt (check-in) munkatársaink végzik el. Az utasok a repülőtéren személyi igazolványuk vagy útlevelük felmutatásását követően kapják meg beszállókártyáikat, ezért fontos, hogy foglaláskor a személyi okmányunkban feltüntetett nevük legyen megadva.  A helytelenül leadott utasnév módosításának adminisztrációs díja, amennyiben irodánknak még lehetősége van a javításra, 10 000 Ft/név. A repülőtéren történő névmódosítást, csomag túlsúly vagy csomag méret problémából adódó plusz kiadásokat az utasok a légitársaság szabályzata szerint kötelesek megfizetni.
Csoportos utasfelvétel miatt fix ülőhely, elsőbbségi beszállás vagy a leírásban feltüntetett poggyász kapacitástól eltérő poggyász még felár ellenében sem igényelhető!

Útiterv:

Közvetlen repülőjárat Budapestről Madeirara (Funchal)
Poggyászinformáció: feladható poggyász max. 20 kg/fő (1 db), fedélzeti kézipoggyász max. 10 kg/fő (20x30x40 cm)
Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-12-28 - 2025-01-04 7 éj Kétágyas szoba Félpanzió 669.990 Ft Ft/fő, 2F, Félpanzió, BUD
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok