Deevana Plaza Phuket Patong ****

Thaiföld, Phuket, Phuket Útazonosító: 672851
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Üdülés - nyaralás, Egzotikus út

Az ár a szobatípusban megjelölt utasszám esetén érvényes!
Rövidítések jelentése: F=felnőtt  Gy=gyermek

Leírás

Hasznos információk

Hasznos információ

Thaiföldön sokkal kevesebb helyen fogadnak el kártyát, mint Európában. Sőt, a legtöbbször még ott is, ahol látod a VISA jelet a kassza mellett, csak pár száz baht fölött használhatod, vagy 3%-os kártyadíj ellenében.

ATM viszont mindenhol van, és a legjobb, ha mindig van nálad készpénz.

Az ATM (banktól függetlenül) minden készpénzfelvételnél 220 baht-ot még levesz a kártyádról: mindegy, hogy pár száz baht-ot vettél ki, vagy több ezret. Ezért érdemes egyszerre nagyobb összeget kivenni.

Figyelem: az ATM pont fordítva működik, mint nálunk. Előbb kapod meg a készpénzt, csak aztán kapod vissza a kártyádat. Ez a szokás jobban berögzül, mint hinnénk, és új utazók rendszeresen felejtik a gépben a kártyájukat.

}

Mit tartalmaz az ár?

AZ ÁR TARTALMAZZA

  • a nemzetközi repülőjegyet illetékekkel
  • a szállást a program szerint reggelivel
  • a transzfereket a repülőtértől a kiválasztott szállodáig
  • a magyar nyelvű asszisztenciát helyi képviselő által


AZ ÁR NEM TARTALMAZZA

  • az útlemondási biztosítást: 3 %
  • Balesetbiztosítást melyet irodánkban is megköthetnek, meglétét mindenképp javasoljuk
}

Szobák leírás

A városra néző superior szoba saját erkélyéről Patong városára nyílik kilátás. Tágas, 35 nm-es szoba, vagy king-size ággyal vagy két egyszemélyes ággyal konfigurációval, külön zuhanyfülkével és káddal standard piperecikkekkel. Megfelelő 4 csillagos felszereltséggel.
Deluxe szoba, kilátással a medencére, kilátással a hatalmas medencére. Tágas, 35 nm-es szoba nagyméretű ággyal vagy két egyszemélyes ággyal konfigurációval, saját erkélyes asztallal és székekkel, külön zuhanyfülkével, valamint egy káddal standard piperecikkekkel.}

Szállás leírás

Élvezze a 249 ízlésesen berendezett szobát és lakosztályt. Kényeztesse magát az Orientala Spa kezeléseivel. Tapasztalja meg az eredeti thai és kontinentális ízek ízletes ötvözetét a Phuket Café kitűnő svédasztalos reggelijével. Élvezze a kivételes ebéd- és vacsorakínálatot a Terrace Bar & Bistro étteremben. Ha nyaral Phuketben a szálloda jó választás.

Deevana Plaza Phuket Patong egyik legfontosabb előnye a verhetetlen elhelyezkedése. Phuketben, a Patong Beach közelében található szállodaként könnyen elérhető a strand, ahol napozhat, vagy csatlakozhat izgalmas vízi tevékenységekhez. A tengerparton eltöltött nap után fedezze fel a közeli Bangla Roadot, hogy megtapasztalhassa Phuket híres éjszakai életét, a nyüzsgő bároktól a nyüzsgő klubokig.

Azok számára, akik szívesebben vásárolnak, a phuketi Patongban található szálloda csak pár lépésre van a kiskereskedelmi bevásárlóközpontoktól, mint például a Jungceylon és az éjszakai piacoktól, ahol helyi kincseket és ajándéktárgyakat vásárolhat. Mivel ezek a látnivalók csak pár percre vannak, a Deevana Plaza Phuket Patong tökéletes kiindulópont Patong kínálatának felfedezéséhez.

}

Tengerpart

A szálloda pár percnyire van a hatalmas fehér homokos strandtól, ahol vízisportok és lassan mélyülő tenger várja.}

Tipp

A Phuket Patong várskojájában azoknak ajánljuk, akik a tengerparti pihenés mellett szeretik a város nyüzsgését is felfedezni.}

Utazási információk, tervezett menetrend

Budapest - Dubai - Bangkok oda, vissza Phuket - Dubai - Budapest útvonalon az EMIRATES légitársaság járatára foglalunk helyeket utazóink számára.

Tervezett menetrend

Odaút: Budapest - Dubai: 15:10-23:20 / Dubai - Bangkok: 03:50-12:55 (+1 nap)

(5 óra 10 perc - 6 óra 5 perc)

Visszaút: Phuket - Dubai: 23:45-03:20 / Dubai - Budapest: 10:35-13:35

(6 óra 35 perc - 6 óra)

Poggyász: 20 kg feladható - és egy maximum 5 kg súlyú kézipoggyász (55 x 38 x 20 cm).

Bangkok - Phuket  útvonalon különböző légitársaságok járataival szállítjuk utasainkat. (pl.:  AirAsia) Repülési idő kb. 1 óra.

Poggyász: 20 kg feladható- és egy maximum 5 kg súlyú kézipoggyász (55 x 38 x 20 cm). 

Phuket Repülőtér és a kiválasztott szálloda között a létszámtól függően légkondicionált buszokkal vagy autókkal biztosítjuk a transzfert (forgalomtól függően 1-1,5 óra).

}

program

2 éjszaka Bangkok, 8 éj tengerpart

1. nap: Elutazás Budapestről az Emirates járatával, átszállás Dubaiban.
2. nap: Érkezés Bangkokba a kora délutáni órákban. Bangkok fakultatív programokhoz kattintson: Graph Hotel**** transzfer a bangkoki szállodába. Csoportos találkozó a helyi idegenvezetővel. Szabadprogram.
3. nap: Egész napos fakultatív programlehetőség - Maeklong Railway Market, Coconut Village, Damnoen Saduak Floating Market, csónakázás. Wat Ben, Wat Pho, Grand Palace.

4. nap: Délelőtt transzfer a repülőtérre, amit kb. egy órás repülőút követ Phuketre. Transzfer a szállodába, mely forgalomtól és szállodától függően 1,5 - 2,5 óra.

4.-11. nap: Pihenés a tengerparton, fakultatív programlehetőségek, magyar nyelven is.

12. nap: Kijelentkezés a hotelből. Szabadidő. Transzfer a phuketi repülőtérre.
12-13. nap: Hazarepülés Phuketről Budapestre.



}

Étkezési rend

Bőséges reggeli 7.00 és 10.00 között a kijelölt étteremben.}
Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok