VAJDASÁGI SZILVESZTER SZABADKÁN

Szerbia, Vajdaság, Szabadka Útazonosító: 667298
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás
Leírás

Közeli helyekre csábítjuk ezzel az utazással egy különleges, év búcsúztatóra Délvidékre! Szabadka kis, varázslatos, magyaros szecessziós építészet felegvára, vendégszerető emberekkel, finom falatokkal és színes programokkal vár! Újvidékre és Péterváradra is ellátogatunk, de mindezt megkoronázza a Retro szilveszteri buli - helyi magyarok között! Jó kedvet ne felejtsd otthon!

Utazás: komfortos autóbusszal. Nincs éjszakai utazás!

Szállás: Szabadka belváros közeli Hotel 4*. Szoba: 2 -3 ágy, fürdőszoba hajszárítóval, klíma. Egyágyas szoba: 1 ágy, de felszerelése azonos. 

Ellátás: 2 svédasztalos reggeli, felár ellenében 2 vacsora: 1 menüvacsora hagyományos Bácskai ételekkel és 1 svédasztalos szilveszteri ünnepi vacsora. A szilveszteri vacsora tartalmazza az aperitivet és egy pohár pezsgőt. Minden más ital, térítés ellenében rendelhető. 

Választható fel- és leszállási lehetőségek: Budapest (BOK Sportcsarnok), Kecskemét, Szeged.

Időpont:
2024. december 30 - 2025.január 01. 

PROGRAM:
1. nap: Pétervárad, Újvidék, "Bácskai mámór"
Indulás Budapestről reggel 07.00 órakor. Déli határt átlépve első megállónk az Újvidék fölé magasló Pétervárad, mely őrzi a Vajdaság fővárosát. Fantasztikus panoráma tárul elénk a Dunára és a városra. Majd irány a pezső gyöngyszeméhez, Újvidekre, ahol a kulturális sokszínűség minden lépten látható. Városnézés alatt megismerkedünk e kisváros viharos, közös múltjával. Szabad időben mindenki kedvére bebarangolhatja a város utcáit és az újévi vásárt, ahol minden sarkon forralt bor illata csábitja a látogatókat, miközben a diszfények igazi mesevárosá alakítják. A napnak még nincs vége! Rövid buszozással egy tipikus helyi kis étteremben érünk, ahol csak ránk vár vacsorára egy igazi hagyományos menüvel, nagymama receptje alapján, az igazi "bácskai mámor"! Késő este érkezés a szállásra. 

2. nap: Szabadka, Szilveszteri Retro buli 
Ma délelőtti szabad időt mindenki vásárlással töltheti, akár az ismert szabadkai piacon, akár a boltokban vagy csak leül egy kávéra és figyeli e kis város nagy nyüzsgését szilveszter napján. Dél környékén gyalogos városnézésre indulunk a belvárosban, egymást érik a szecessziós épületcsodák, közülük kiemelkedik a Városháza és a Zsinagóga, európai viszonylatban is kiemelkedő műemléke. Városháza díszterme pedig csodára méltó, melyet mi is látni fogunk. Városnézés után már a városban elkezdődött a délutáni Szilveszteri buli, amely erre felé nagy hagyomány. Minden kávézó teli és már hallatszik a vidám zene minden sarkon, a forralt bor és kürtőskalács illatta pedig csábítja a látogatókat a vásár felé. Ki ki kedve szerint megtalálja saját helyét, még akkor is, ha szálloda felé veszi az irányt és pihenéssel rákészül az estére. 
Szilveszteri ünnepivacsora helyszín kb 20 perc sétára található a szállodánktól. Szabadkai magyarok társaságában várjuk az új esztendőt! Jó hangulatról a DJ gondoskodik Retro 80-90-2000 évek legjobb zenéivel. Ünnepélyes svédasztalos vacsora tartalmazza aperitivet és egy pohár pezsgőt. Minden más ital, térítés ellenében rendelhető. 

3. nap: Palicsi tó és új évi meglepetés
A mai napon nem sietünk! Kényelmes reggeli után rövid busszozással Palicsi tóhóz érkezünk. Új évet egy kellemes tó menti sétával indítjuk, ahol nem csak a tó szépségét, hanem szecessziós épületeket is megcsodálhatjuk. Sétától felfrissülve hazaindulás előtt még egy nem mindenapi helyet megmutatunk! Haza érkezés esti órákban. 

Ön eldöntheti, hogy a részvételi díjat euróban, vagy forintban egyenlíti ki!  
 Euróban történő fizetési igényét kérjük előre jelezni.

Vajdasági szilveszter Szabadkán 3 nap / 2 éj  2024 / 2025
ELŐFOGALALÁSI ÁR VISSZAVONÁSIG!
Reggelivel / fő 2024.12.30 - 2025.01.01.
Felnőtt 79 900 Ft (205 Eur)
+ 2 kötelező vacsora (1 alap és 1 ünnepi): 19 900 Ft (50 Eur)
Egyágyas felár  39 900 Ft (100 Eur)

Figyelem: társítási lehetőség 2 ágyas szobákban!
Egyágyas felár nélkül foglalható, amennyiben vállalja a garantált társítást 2 ágyas szobában!

Üdülőhelyi és regisztrációs díj (helyszínen fizetendő): 15 EUR/fő.

Audio guide: 1 650 Ft/fő (5 Eur)

2 vacsora:  2 svédasztalos reggeli, felár ellenében 2 vacsora: 1 menüvacsora hagyományos Bácskai ételekkel és 1 svédasztalos szilveszteri ünnepi vacsora. A szilveszteri vacsora tartalmazza az aperitivet és egy pohár pezsgőt. : 19.900 Ft/fő (50 Eur/fő). Az út csak félpanzióval foglalható!

Belépők a helyszínen: kb. 50 EUR/ fő. 

Minimum létszám: 35 fő.
A programváltozás jogát fenntartjuk! 


A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, programokat, szállást étkezéssel, magyar idegenvezetőt.
A részvételi díj nem tartalmazza: baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját, útlemondási díjat, üdülőhelyi és regisztrációs díjat, belépőket, valamint a felárakat.

Beutazási szabályokról az alábbi linken tájékozódhat: Itt

BBP mellett célszerű az EU egészségügyi kártyát is kiváltani és az utazásra magukkal vinni!

Utasbiztosításról:
- Irodánknál a Colonnade/Atlasz biztosító utasbiztosítását lehet megkötni (Classic vagy Premium típus). 
- Utas biztosítás megkötése nélkül, vagy classic típus megkötésénél az útlemondási biztosítás önrésze 15%. 
- Útlemondási biztosításának önrésze (15%) kiváltható, amennyiben a megrendeléssel egyidőben megköti a prémium típusú biztosítást.
- ajánlatkérés/megrendelés esetén a kalkulátorban kiválasztható a biztosítás típusa!
BBP tájékoztató ITT, Útlemondási biztosítási nyilatkozat ITT.

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-12-30 - 2025-01-01 2 éj, min. éjszakák száma: 2 2-3 ágyas Félpanzió 99.800 Ft Ft/fő félpanzióval és ünnepicsorával
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok