Karácsonyi csodák Lombardiában és Milánóban

Olaszország Útazonosító: 656226
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás

Egyes programoknál a pontos elhelyezéssel kapcsolatban irodánk ad tájékoztatást!

Leírás

A program:

Karácsonyi csodák Lombardiában és Milánóban

1. nap TROJANE - MIRAMARE - TRIESZT
Indulás a hajnali órákban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Útközben pihenő Trojaneban, az óriási fánkok hazájában, ahol mindenki vásárolhat az ízletes fánkcsodákból. Délután Trieszt mellett látogatás Miksa főherceg rezidenciájába, a tengerparti fekvésű, igencsak impozáns MIRAMARE - kastélyba. A hófehér márványból épült kastély meglátogatása után Trieszt belvárosában indulunk, teszünk egy kellemes sétát a városban, mely egyszerre idézi a Monarchia hangulatát, miközben őrzi mediterrán jellegét. Ezután szabadidő keretében lesz lehetőségünk belekóstolni a trieszti adventi forgatagba is! Este a szállás elfoglalása Padova környékén.

2. nap MILÁNÓ 
Reggeli után Milánóba indulunk, mely az év legszebb ünnepére is pompás díszbe öltözik. Séta a történelmi belvárosban: dóm, királyi palota, Scala (a világhírű operaház). A dómhoz közel található a gyönyörű fedett bevásárló árkád, a Galleria Vittorio Emanuele II, melynek üvegkupolája, mozaikpadlója csodálatos. Séta a Via Monte Napoleone-n, világ egyik "divatfőutcáján", ahol elegáns és drága ékszerboltok, a nagy divatházak, mint a Gucci, a Louis Vuitton, vagy a Prada fényes üzletei és székhelyei sorakoznak. Késő délután élvezzük az adventi hangulatot: Álomszép, hatalmas karácsonyfa, hosszú - hosszú utcasor ünnepi díszkivilágításban, kulturális programok, zene, forralt bor, Télapó háza és korcsolyapálya várja a látogatókat. Este szállások elfoglalása Milánó környékén.

3. nap COMO - LUGANO
Egész napos milánói városnézés vagy fakultatív kirándulási lehetőség: Látogatás az Alpok lábánál fekvő szépséges Como-ba, ahol a kis terek, a gazdag épületek, szűk utcácskák, csinos katedrálisok, a kikötő és a part menti promenád mediterrán hangulata igazán vendégmarasztaló. Ezután felkeresünk egy híres svájci csokoládé manufaktúrába, ahol kóstolóval egybekötve ismerkedhetünk a csokoládékészítés fortélyaival, valamint kedvünkre vásárolhatunk a csokoládé remekekből is. Ellátogatunk a mediterrán hangulatú csodás Luganoba. Gyalogos városnéző séta keretében ismerkedünk a várossal, szállás, ahol előző este. Fakultatív kirándulás díja: 25 Euro/fő (min. 20 fő esetén).

4. nap BRESCIA
Reggeli után hazaindulunk, útközben rövid városnézés Lombardia legbájosabb városába Brescia-ban. Sétánk során felkeressük az Új Dómot, a Piazza della Loggia, mely a város legszebb reneszánsz tere és Észak - Olaszország legnagyobb régészeti lelőhelyét. Folytatjuk utunkat haza, folyamatos utazás rövid pihenőkkel, hazaérkezés az éjszakai órákban.

Részvételi díj: 119.900 Ft/fő, mely tartalmazza az utazást autóbusszal, 3 éj szállás hotel***, 3 reggeli ellátás és az idegenvezetés díját. Nem tartalmazza az üdülőhelyi illeték, a belépőjegyek és az utasbiztosítás díját.
Üdülőhelyi illeték: 4.900 Ft/fő 

Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás:540 Ft/fő/nap
Útlemondási biztosítás: részvételi díj 2,7%-a

 

Csatlakozási lehetőség: Miskolc, Mezőkövesd, Gyöngyös, Hatvan, Budapest, Székesfehérvár, Siófok, Nagykanizsa

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-12-05 - 2024-12-08 3 éj szoba, Hotel*** Reggeli 119.900 Ft Ft/fő, reggeli, Gyöngyös
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok