Hilton Dubai Jumeirah *****

Egyesült Arab Emirátusok, Dubai, Dubai Útazonosító: 654550
  • Szálláskategória: Hotel *****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Üdülés - nyaralás

Az ár a szobatípusban megjelölt utasszám esetén érvényes!
Rövidítések jelentése: F=felnőtt  Gy=gyermek

Leírás

Beutazással kapcsolatos információk

Magyar állampolgárok számára Magyarországról Dubaiba az alábbi, jelenleg érvényben lévő feltételek mellett lehetséges a beutazás, kérjük minden esetben a hivatalos konzuli weboldalon tájékozódjanak:

https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/egyesult-arab-emirsegek

Dubai, Abu Dhabi és Ras Al Khaimah turisztikai minisztériumának előírásai szerint minden turista számára kötelező az idegenforgalmi adó (turista dirham) megfizetése.

Az idegenforgalmi adót a turistáktól a szállodába/apartmanba való bejelentkezéskor vagy kijelentkezéskor szedik be, a fizetés dirhamban/dollárban történik szobánként/éjszakánként.

Fontos! Az idegenforgalmi adót egyszer kell megfizetni a tartózkodás teljes időtartamára és nem visszatéríthető. Az adó összege nem függ a szobában tartózkodó személyek számától.

3* szálloda - 10-15 Dirham szobánként és éjszakánként
4* szálloda - 15 Dirham szobánként és éjszakánként
5* szálloda - 20 Dirham szobánként és éjszakánként

Az Egyesült Arab Emírségekben szinte minden szálloda megkövetel egy bizonyos összegű kauciót, amelyet a turisták extra szolgáltatásokra használhatnak fel a szállodában. Lehetőség van készpénzben letétbe helyezni, ez lehet dollár, euró vagy dirham, vagy a szükséges összeget az adott szálloda díjszabása szerint hitelkártyáról letiltják. A kaució fennmaradó részét a szállodai árfolyamon dirhamban térítik vissza (ha készpénzzel fizettek), vagy a hitelkártyára a kijelentkezés után 3 és 14 nap között, banktól függően. A "MAESTRO", "VISA", "MASTERCARD" kártyákat elfogadják.

}

Fakultatív programok

Burj Khalifa 124.

A világ legmagasabb épületének, a Burj Kalifának a kilátóteraszáról élvezheti a Dubaira nyíló kilátást. A 124. és 125. emeletre feljutva 360 fokos panoráma nyílik az Arab-öbölre.

Ár: 24 990 Ft / fő

Al Khayma Camp:Sivatagi szafari, quadozás, tevegelés és Al Khayma Camp

Fedezze fel a sivatag világát ezen a lendületes szafarin. A program során quadozás és tevegelés várja az exkluzív Al Khayma táborban. A sivatagi sportok Mekkájában a dűnebashing és a homokdeszkázás mindennapi kaland. Az utazás Dubaj, Sharjah és Ajman városában található szállodákból és apartmanokból, valamint a dubaji Cruise Terminaltól (Port Rashid és Dubai Harbor) érhető el. Az idegenvezető a szálloda halljában várj a lefoglalt időpont előtt 45 perccel, a helyszíntől függően.

Ár: 16 990 Ft / fő

Dubai Akvárium

Látogasson el a Dubai Aquarium and Underwater Zoo-ba, a világ egyik legnagyobb fedett akváriumába. Fedezze fel a világ óceánjaiból származó tengeri élőlények lenyűgöző világát.

Ár: 18 990 Ft / fő

Miracle Garden Dubai Miracle Garden: Skip-The-Line jegy a Dubai Miracle Gardenbe

72.000 négyzteméteren terül el Dubai egyik legnépszerűbb látnivalója, a Dubai Miracle Garden. A parkban 150 millió virág pompázik a legkülönfélébb színekben. A 4 órás túra során elmerülhet a kert édes illatában. ,,Skip-the-line" jeggyel soron kívül léphet be a varázslatos virágvilágba.

Ár: 12 990 Ft / fő

The View At The Palm Observatory

Az ikonikus Palm Tower 52. szintjén található szabadtéri kilátóteraszról 240 méteres magasságból győnyörködhet a Palm Jumeirah, az Arab-öböl és más nevezetességekre nyíló 360 fokos panorámában. A kilátóhoz VIP Lounge is tartozik.

Ár: 12 990 Ft / fő

Dubai Atlantis Aquaventure Aquaventure

Élvezze a vízi csúszdák, alagutak és vízesések izgalmát a Dubai Aquaventure-ben. Pihenjen egy privát strandon a Közel-Kelet legjobb vízi parkjában.

Ár: 39 990 Ft / fő

Museum of the Future (MOTF) belépőjegy szállodai transzferrel

A Jövő Múzeuma minden korosztályt szeretettel vár, hogy megnézze, megérintse, és alakítsa közös jövőnket. Tegyen egy utazást a lehetséges jövőkön keresztül, és hozza vissza a reményt és a tudást a jelenbe. Dubai egyik leghíresebb nevezetessége, a Jövő Múzeuma (MOTF) a város szupersztrádája, a Sheikh Zayed Road mentén található. A Dubai Future Foundation által alapított és 2022. február 22-én megnyitott múzeum azt vizsgálja, hogyan fejlődhet a társadalom a következő évtizedekben a tudomány és a technológia segítségével. Az "élő múzeum" a hagyományos kiállítások, a magával ragadó színház és a tematikus attrakciók elemeit ötvözi, így a látogatók a jelenen túlra és a jövő határtalan lehetőségei felé tekinthetnek. Egy globális szellemi mozgalom előmozdításaként a város "Nagy arab elmék" kezdeményezésének központja is, amelynek célja 1000 kivételes arab tehetség azonosítása a legfontosabb területeken. Transzfer a múzeumba és vissza a hotelbe az ár része.

Ár: 59 990 Ft / fő

La Perle Show vacsorával

Vacsorával egybekötött luxushajózás a Dubai Water Canal partjainál Dubai elsőszámú akrobatikus showműsorával. A hajózás során megtekintik a főbb látványosságokat: pl Burj Kalifa, Imagine, és átsuhannak a régió első érzékelővel működtetett hídja alatt.

Ár: 90 990 Ft / fő

A Zöld Bolygó - Dubai egyedülálló beltéri esőerdeje

A Zöld Bolygó egy biokupola, amely a látogatókat arra invitálja, hogy a trópusokba kalauzolva fedezzék fel a Föld lenyűgöző növény- és állatvilágát. A zárt ökoszisztémaként kialakított The Green Planet egy trópusi erdő varázslatos világát idézi meg több mint 3000 növénnyel és állattal, valamint a világ legnagyobb beltéri fájával. Lépjen be a Denevérbarlangba, hogy találkozzon a természet legizgalmasabb és legcsodálatosabb lakóival. Érintsen meg egy smaragdfa-boa kígyót, ha mer. Hallgassa meg a Zöld Bolygó körül repkedő csodálatos madárvilág jellegzetes hívását. Köszönjön az itt élő két lajhár egyikének, akik naponta 15-20 órát alszanak. Nézze meg a mókusmajmokat, amint ugrálnak és másznak, és nagyon hosszú farkukat használják egyensúlyozásra, miközben egyik fáról a másikra másznak. Az oktatási és rekreációs létesítmény felhívja a figyelmet a természet kényes egyensúlyára és a világ egyik legrégebbi élő ökoszisztémájának értékére, így ideális oktatási célpont az egész család számára. A Zöld Bolygó célja, hogy minden korosztályt és nemzetiségű embert arra inspiráljon, hogy megismerkedjen, és jobban törődjön minden egyes növénnyel és állattal, amely a Földön él.

Ár: 17 990 Ft / fő

Dubai Unlimited Pass

A Dubai attrakciók megláltogatására érdemes városkártyát (Dubai City Pass) kiváltani. A Dubai Unlimited Pass az alább felsorolt helyszínekre biztosít belépést.

  • IMG Worlds of Adventure
  • Sivatagi szafari vacsorával 
  • Ski Dubai - iFly Dubai - A csúcson,
  • Burj Khalifa - Városnézés Dubaiban (Hop On Hop Off buszos túra) 
  • Dubai Delfinárium 
  • A dubaji szökőkút sétány 
  • Dubai Frame 
  • A Dubai szökőkút tavi sétánya 
  • Repülő Kupa 
  • A Zöld Bolygó 
  • Grayline Audio Commentary Hagyományos városnézés 
  • Pocket Wifi 
  • Grayline Audio Commentary Modern városnézés 
  • Infinity Des Lumieres - Tengeri teve önvezető motorcsónak túra 
  • Marina Dhow hajókázás 
  • Dubai Creek kikötői naplemente túra 
  • Palm Jumeirah kajaktúra
  • TEPFactor
  • The View At the Palm
  • Skyviews Obszervatórium
  • Amazonas túra Csatorna hajókázás
  • Motiongate
  • Legoland
  • Legoland vízi park
  • Dubai Aquarium
  • Aqua Nursery
  • Ekart Zabeel

Az attrakciók közötti belépések között legalább 1 órának kell telnie!

Árak: 3 napos pass: 199.990 Ft / fő - 5 napos pass 259.990 Ft / fő. További információ: https://www.visitdubai.com/en/plan-your-trip/dubai-pass

Aura Sky Pool

Kapcsolódjon ki az Aura tetőmedencéjében, ahonnan egész Dubai látványa a szemei elé tárul. Vegyen részt egy frissítő jóga kurzuson, vagy masszázson. Töltődjön fel a lounge-ban. A jegyárakat az alábbi táblázat tartalmazza. A díjak a látogatás időpontjától és a kilátás tipusától függenek, személyenként és forintban értendőek:

 

}

Hasznos információk

Ingyenes parkolás, Spa, szabadtéri medence, fitneszközpont, üzleti központ, tárgyalótermek, számos akadálymentesített szolgáltatás.

}

Szobák

Deluxe Walk View szoba
Élvezze tartózkodását ebben a kényelmes vendégszobában, amelynek ülősarka nagy ablakokkal és The Walkra néző kilátással rendelkezik. Dolgozzon az íróasztalnál, amely médiaközponttal rendelkezik az összes elektronikai eszköz számára. Pihenjen a káddal ellátott fürdőszobában. Maradjon kapcsolatban a WiFi-vel (díjköteles), és válasszon az LCD TV-n található számos műholdas TV-csatorna közül. Érezze magát otthon a kávé- és teafőzővel, a szobai széffel és az egyénileg szabályozható légkondicionálóval. A különleges szolgáltatások közé tartozik az ásványvíz, a bolyhos fürdőköpeny és a papucs. Kilátás a sétányra, erkély (a rendelkezésre állás függvényében).

Deluxe tengerre és Ain Dubaira néző szoba
Ez a vendégszoba a tengerre néz, a saját erkélyéről lélegzetelállító kilátás nyílik az Ain Dubaira. Dolgozzon az íróasztalnál, ahol az összes elektronikai eszköze számára médiaközpont áll rendelkezésre. Pihenjen a káddal ellátott fürdőszobában. Maradjon kapcsolatban a wifivel (térítés ellenében), és válasszon az LCD TV-n található számos műholdas TV-csatorna közül. Érezze magát otthon a kávé- és teafőzővel, a szobai széffel és az egyénileg szabályozható légkondicionálóval. A különleges szolgáltatások közé tartozik az ásványvíz, a bolyhos fürdőköpeny és a papucs.
Ain Dubai tengerre néző, erkély (a rendelkezésre állás függvényében).

Családi lakosztály
Kényeztesse magát ebben az elegáns lakosztályban, amely részben vagy teljesen az Arab-öbölre néz. Dolgozzon az íróasztalnál, és tartsa a kapcsolatot a wifi segítségével (díjköteles), vagy lazítson a különálló nappali-étkezőben, ahol igény szerint filmet nézhet. Kényeztesse magát a tágas, külön káddal és zuhanyzóval ellátott fürdőszobában. Az Executive szint vendégei exkluzív hozzáférést élveznek a szálloda Executive Lounge-ához, ahol egész nap ingyenes reggelit, italokat és harapnivalókat szolgálnak fel. A különleges részletek közé tartozik a kávé- és teafőző berendezés, valamint a rádió és az iPod/iPhone-dokkoló.
2 erkély, kilátás a tengerre, Lounge-hozzáférés az Executive-előnyökkel, külön nappali, étkező.

 

}

Szállás leírás

A Jumeirah Beach Residence szívében, Dubaj látnivalóihoz és bevásárlóközpontjaihoz közel fekvő szálloda saját stranddal rendelkezik, ahol számos szórakoztató tevékenység, többek között vízi sportok, gyermekklub és játékterem várja a vendégeket. Tizenkét egyedi étterem várja, hogy minden kívánságát kielégítse. Engedje ki a gőzt az egészségklubban, és töltődjön fel a ,,The Spa"-ban. Találja meg oázisát a tengerre, a Dubai Eye-ra (Ain Dubai) vagy a The Walk sétányra néző szobákban és lakosztályokban. Frissüljön fel az Executive Lounge-ban.

}

Tengerpart

A szálloda saját magánstranddal rendelkezik, ahol szórakoztató tevékenységek széles választéka várja a vendégeket, beleértve a vízi sportokat is.

}

Tipp

Magas minőség és kiváló elhelyezkedést kereső utasainknak ajánljuk!}

Általános információk

Magyar állampolgárok számára Magyarországról Dubaiba az alábbi, jelenleg érvényben lévő feltételek mellett lehetséges a beutazás, kérjük minden esetben a hivatalos konzuli weboldalon tájékozódjanak:

https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/egyesult-arab-emirsegek

}

Étkezési rend

A félpanzió és a teljes ellátás 8 részt vevő étteremben váltható be, páratlan választékkal:

1. Büfé a főétteremben (korlátozott napokon működik) VAGY
2. Különleges háromfogásos menü a kiválasztott a-la-carte éttermekben (változhat).
VAGY jóváírásaz a-la-carte éttermekben (csak) a normál menüből származó ételekre.
Étkezési lehetőségek sokasága, beleértve a híres éttermeket, a Trader Vic's-t, a Mcgettigan's-t, a Vero-t és a Mango Tree-t.
Félpanzió ebédre vagy vacsorára is igénybe vehető. Félpanziós és teljes panziós menüt a helyszínen biztosítanak, és széles választékból választhat.
A 12 év alatti gyerekek ingyenesen étkeznek az összes részt vevő étteremben a szülőkkel azonos étkezési terv szerint, speciális menüajánlatok alapján. A büfék nem garantáltak, és a szálloda fenntartja a jogot, hogy az év folyamán bármikor felszolgáljon és készletmenüt szolgáljon fel.

Executive szoba hozzáférés:
- A vendégek a kontinentális reggelit az Executive Lounge-ban vagy a svédasztalos reggelit az Oceana főétteremben fogyaszthatják el.
- Ingyenes délutáni tea üdítőitalokkal, teával, kávéval és süteményekkel.
- Ingyenes "Happy Hour" - két órán keresztül ingyenes alkoholos italok, valamint válogatott hideg és meleg szendvicsek.
- Ingyenes alkoholmentes italok a tartózkodás teljes időtartama alatt (a társalgó nyitvatartási idejének függvényében).
Az Executive lounge reggel 7:00 órától este 9:00 óráig tart nyitva (a változások függvényében).
Öltözködési szabályok: (nincs fürdőruha, rövidnadrág stb.)

}
Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-12-27 - 2025-01-04 7 éj Deluxe Sea View 2F Reggeli 1.499.900 Ft Ft/fő, 2F, budapesti indulás, Reggeli
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok