The First Collection Waterfront Dubai ****

Egyesült Arab Emirátusok, Dubai, Dubai Útazonosító: 654549
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Üdülés - nyaralás

Az ár a szobatípusban megjelölt utasszám esetén érvényes!
Rövidítések jelentése: F=felnőtt  Gy=gyermek

Leírás

Hasznos információk

Soluna Éttermek és Beach Club The Palm
Kapcsolódjon ki és regenerálódjon a mediterrán ihletésű strandklubban, napozóágyakkal, privát kabinokkal, medencével és privát tengerparti hozzáféréssel. 

Tetőtéri medence
A tetőn egy nyugodt városi oázis várja. Csobbanjon egyet, mielőtt elkezdené a napot, vagy töltsön el egy laza délutánt a medence partján egy frissítő itallal a kezében.

Fitness Central
A P3 szinten található tágas Fitness Központban a legmodernebb erő- és kardiógépekkel maradhat fitt a nyaralás alatt is.

Spa
Hagyja maga mögött a mindennapi gondokat attól a pillanattól kezdve, hogy belép a nyugalom paradicsomába. Fedezze fel a wellness új szintjét a pihentető és helyreállító bőr- és testkezelések teljes spektrumával, amelyek külsőleg és belsőleg is ragyogóvá varázsolják Önt.

}

Szilveszter

Ünnepelje az új évet Dubai egyik legjobb elhelyezkedésű hoteljében, ahonnan tökéletes kilátás nyíilik az éjféli tüzijátékra!}

Szobák

A hotel stílusos és jól felszerelt szobái és lakosztályai a legnagyobb kényelmet nyújtják. Nyugodt pihenőhelyet biztosítanak, ahol kikapcsolódhat tartózkodása során.
A Deluxe szobákból mesés kilátás nyílik a Dubai-csatornára. Ideálisegyedül utazóknak és párok számára egyaránt. Prémium kategóriás kényelmi szolgáltatásokat és a legmodernebb technológiákat érhetők el kiegészítőként.
Szobák vízparti kilátással is rendelkezésre állnak felár ellenében.

}

Szállás leírás

Fedezze fel Dubai szívében a The First Collection Waterfront hotelt. A nyüzsgő Business Bay negyedben, a part mellett fekvő városi menedék a világhírű látnivalók, butikok, éttermek és kávézók sokasága között található. A The First Collection Waterfront energiával és eleganciával teli, központjában a fenntarthatóság áll. A tetőtéri medencéből lenyűgöző kilátás nyílik a városra, az étkezési lehetőségek izgalmas választéka és a 327 nyugodt, a békés Dubai-csatornára néző vendégszoba mind-mind olyan élményt nyújt, amely túlmutat a megszokotton.

}

Utazási információk, tervezett menetrend

Utazás
 
Utasaink a világ egyik legjobb összeköttetésével rendelkező légitársaság, a   járataival utazhatnak a Budapest - Dubai - Budapest útvonalon! Évezze a multimédiás tartalmakat a beépített kijelzőkön, a több féle étrendhez igazodó fedélzeti ellátást, vagy emelje új szintre az utazási élményt a Business osztályon! 


Poggyász kapacitás: Személyenként 1 db maximum 23 kg súlyú feladható poggyász, illetve személyenként 1 db maximum 8 kg súlyú fedélzeti kézipoggyász.

Fedélzeti ellátás:
 Standard menu - különleges igényeiket kérjük minden esetben előre jelezzék, utólag nem áll módunkban felár nélküli módosításra!

Business osztály upgrade:
 Kérjük business osztályú jegy igényeiket foglaláskor jelezzék irodánk felé! A business osztályú jegyek ára egyedi megrendelést követően kerülnek megállapításra!
}

Általános információk

Magyar állampolgárok számára Magyarországról Dubaiba az alábbi, jelenleg érvényben lévő feltételek mellett lehetséges a beutazás, kérjük minden esetben a hivatalos konzuli weboldalon tájékozódjanak:

https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/egyesult-arab-emirsegek

}

Étkezési rend

Reggelis ellátás, melyet a hotel fő éttermében szolgálnak fel.

 

}
Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-12-27 - 2025-01-04 7 éj Deluxe szoba Városra néző 2F Reggeli 919.900 Ft Ft/fő, 2F, budapesti indulás, Reggeli
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok