Tryp By Wyndham Dubai Barsha Heights ****

Egyesült Arab Emirátusok, Dubai, Dubai Útazonosító: 654548
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Üdülés - nyaralás

Az ár a szobatípusban megjelölt utasszám esetén érvényes!
Rövidítések jelentése: F=felnőtt  Gy=gyermek

Leírás

Beutazással kapcsolatos információk

Magyar állampolgárok számára Magyarországról Dubaiba az alábbi, jelenleg érvényben lévő feltételek mellett lehetséges a beutazás, kérjük minden esetben a hivatalos konzuli weboldalon tájékozódjanak:

https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/egyesult-arab-emirsegek

Dubai, Abu Dhabi és Ras Al Khaimah turisztikai minisztériumának előírásai szerint minden turista számára kötelező az idegenforgalmi adó (turista dirham) megfizetése.

Az idegenforgalmi adót a turistáktól a szállodába/apartmanba való bejelentkezéskor vagy kijelentkezéskor szedik be, a fizetés dirhamban/dollárban történik szobánként/éjszakánként.

Fontos! Az idegenforgalmi adót egyszer kell megfizetni a tartózkodás teljes időtartamára és nem visszatéríthető. Az adó összege nem függ a szobában tartózkodó személyek számától.

3* szálloda - 10-15 Dirham szobánként és éjszakánként
4* szálloda - 15 Dirham szobánként és éjszakánként
5* szálloda - 20 Dirham szobánként és éjszakánként

Az Egyesült Arab Emírségekben szinte minden szálloda megkövetel egy bizonyos összegű kauciót, amelyet a turisták extra szolgáltatásokra használhatnak fel a szállodában. Lehetőség van készpénzben letétbe helyezni, ez lehet dollár, euró vagy dirham, vagy a szükséges összeget az adott szálloda díjszabása szerint hitelkártyáról letiltják. A kaució fennmaradó részét a szállodai árfolyamon dirhamban térítik vissza (ha készpénzzel fizettek), vagy a hitelkártyára a kijelentkezés után 3 és 14 nap között, banktól függően. A "MAESTRO", "VISA", "MASTERCARD" kártyákat elfogadják.

}

Szobák

Minden szoba átgondoltan felszerelt, ingyenes wifivel, síkképernyős TV-vel, íróasztallal, minibárral, széffel, kávéfőzővel és hajszárítóval. A lakosztályok erkéllyel és külön nappalival rendelkeznek.
Tryp szoba-26 m2 (king size ágy vagy két különálló ágy)
Családi egy hálószobás lakosztály - 41 m2 (king size ágy)

}

Szállás leírás

A Dubai Nemzetközi Repülőtér (DXB) és az Al Maktoum Nemzetközi Repülőtér (DWC) közelében elhelyezkedő, élettel teli szálloda. Merészen kialakított belső terekkel és egyedülálló szolgáltatásokkal - többek között szabadtéri medencével, klubhelyiséggel, speciális éttermekkel, coworking helyiséggel, tárgyalóval - várja az idelátogatókat.

Akár strandolás, akár vásárlás, akár a város számos híres látnivalójának felfedezése, a Barsha Heightsban negyedben található TRYP by Wyndham Dubai hotelben felejthetetlen élményben lesz része.

A hotel kvan az olyan kiemelkedő látnivalókhoz, mint a Palm Jumeirah és a Burj Khalifa. A metróállomástól pár lépésre, a Mall of the Emirates bevásárlóközpont pedig rövid autóútra található. A hotelben transzferszolgáltatás igényelhető a strandra és a bevásárlóközpontba.

A szállodához tartozó elegáns, modern tárgyalóterem 30 fős bankettek vagy 80 fős konferenciák befogadására is képes.


A hotel az elsők között hozott létre teljesen integrált co-working termet. A NEST a modern dolgozók igényeinek megfelelően kialakított helyiség. Kényelmes és rugalmas munkakörnyezetet kínál, amely ösztönzi a kapcsolatteremtést és a termelékenységet - üzleti szolgáltatásokkal, korlátlan kávéval és harapnivalókkal és még sok mással kiegészítve.


A szálloda transzferszolgáltatást biztosít a Bluewaters Island, a Nakheel Mall, az Outlet Mall bevásárlóközpontok felé.

}

Tengerpart

A szálloda ingyenes transzfert biztosít:
Jumeirah Beach Residence (ingyenes belépés)
Soluna Beach Club (térítés ellenében)

}

Utazási információ

Utazás
 
Utasaink a világ egyik legjobb összeköttetésével rendelkező légitársaság, a   járataival utazhatnak a Budapest - Dubai - Budapest útvonalon! Évezze a multimédiás tartalmakat a beépített kijelzőkön, a több féle étrendhez igazodó fedélzeti ellátást, vagy emelje új szintre az utazási élményt a Business osztályon! 


Poggyász kapacitás: Személyenként 1 db maximum 23 kg súlyú feladható poggyász, illetve személyenként 1 db maximum 8 kg súlyú fedélzeti kézipoggyász.

Fedélzeti ellátás: Standard menu - különleges igényeiket kérjük minden esetben előre jelezzék, utólag nem áll módunkban felár nélküli módosításra!

Business osztály upgrade: Kérjük business osztályú jegy igényeiket foglaláskor jelezzék irodánk felé! A business osztályú jegyek ára egyedi megrendelést követően kerülnek megállapításra!
}

Általános információk

Magyar állampolgárok számára Magyarországról Dubaiba az alábbi, jelenleg érvényben lévő feltételek mellett lehetséges a beutazás, kérjük minden esetben a hivatalos konzuli weboldalon tájékozódjanak:

https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/egyesult-arab-emirsegek

}

Étkezési rend

Local Social Kitchen & Bar- A kortárs dekoráció, a plüss ülőhelyek és az energikus légkör teszi ezt a bisztrószerű éttermet a vendégek, a helyiek kedvencévé. Az étterem kutyabarát.


Haze Lounge- Élvezze a személyre szabott kiszolgálást, miközben felfedezi a Mediterráneum változatos ízeit és hagyományos kultúráit Görögország partjaitól a Földközi-tenger keleti partvidékéig.


Lola Taberna Espa?ola- Az első emeleten található, és a dél-spanyolországi Andalúzia nyüzsgő utcáira repíti a vendégeket, Lola Flores - a flamenco ikon és a helyszín ihletője - az Ibériai-félszigeten átívelő kulináris utazásra invitálja a vendégeit. A Valenciából származó világhírű paellától és az omlós Manchego sajttól a madridi patatas bravasig A Lola étlapja tisztelgés Spanyolország ízletes ételei előtt.

}
Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-12-27 - 2025-01-04 7 éj Standard szoba 2F Reggeli 749.900 Ft Ft/fő, 2F, budapesti indulás, Reggeli
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok