Atlantis the Palm *****

Egyesült Arab Emirátusok, Dubai, Dubai Útazonosító: 654547
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Üdülés - nyaralás

Az ár a szobatípusban megjelölt utasszám esetén érvényes!
Rövidítések jelentése: F=felnőtt  Gy=gyermek

Leírás

Hasznos információk

Maradjon stílusosan
Szobáink és lakosztályaink a kényelem, a luxus és a Palm Islandre vagy az Arab-tengerre nyíló lenyűgöző kilátás tökéletes egyensúlyát kínálják. Ha egyszeri nyaralást szeretne, szálljon meg egy ikonikus Signature Suite-ban, amelytől eláll a lélegzete.
Fedezze fel a oldalt.
Családi delfinbemutató az Atlantis Aquaventure-ben az Atlantis Dubaiban
Aquaventure World
Csússzon le a világ legnagyobb vízi parkjában, találkozzon barátságos delfinjeinkkel és játékos oroszlánfókáinkkal, fedezze fel Dubai kedvenc akváriumát, vagy élvezze az izgalmas vízi sportokat. Az Aquaventure Worldben rengeteg a tennivaló.
Fedezze fel a oldalt.
Fekete tőkehal a Nobuban
Világszínvonalú étkezés
Az Atlantis, The Palm a leghíresebb sztárszakácsok és Michelin-csillagos éttermek, pazar nemzetközi büfék és élményszerű étkezések együttesét kínálja.
Fedezze fel a
Családi bowling a Wavehouse-ban
Non-stop szórakozás
Érezze a rohanást vibráló szórakozóhelyeinken, ahol a szórakozásnak sosincs vége! Nézze meg trendi bárjainkat és strandklubjainkat, vagy látogasson el a Wavehouse-ba bowlingozni, játéktermekbe, élőzenére és nagyszerű ételekre.
Fedezze fel a
Spa az AWAKEN Wellnessben
AWAKEN Wellness
Gyújtsa meg belső lángját egy igazán különleges holisztikus gyógyfürdőben, amelyet arra terveztek, hogy megtisztítsa a testét, kitisztítsa az elméjét, felemelje az érzelmeit és felrázza a lelkét. Az AWAKEN meghívja Önt, hogy energiaterápiákkal és változatos kezelésekkel töltse fel magát.

}

Szobák

Élvezze a dubaji Pálma-szigetre nyíló kilátást, és aludjon el a csillogó dubaji égbolt alatt. Az óceán ihlette, modern és elegáns kialakítású Palm Hotel Rooms 45-47 négyzetméteres, tágas kényelmet kínál, beleértve a nagyméretű, külön káddal ellátott fürdőszobát.

A nagyméretű Palm Hotel szobákban egy king vagy két queen ágy közül választhatnak, így ideálisak egy páros, vagy családi nyaraláshoz. Az üdülőhelyen töltött, szórakozással teli nap után pihenjen 24 órás szobaszervizünk menüjével.

Galéria megtekintése
Tekintse meg!
Részleges vagy teljes kilátás a Pálma-szigetre és a dubaji égboltra.
Méret: 1,5 m:
Méret: 45-47 négyzetméter. Az erkély mérete a szoba elhelyezkedésétől függően változhat
Foglaltság:
King szoba: 2 felnőtt vagy 2 felnőtt + 1 felnőtt (felár a pótágyazásért) VAGY
Queen szoba: 2 felnőtt + 2 gyermek vagy 3 felnőtt + 1 gyermek (14 év alatti gyermekek).

}

Szállás leírás

Egy dubaji ikon
Az Arab-öböl nyugodt, türkizkék vize és a fenséges dubaji égbolt között fekvő Atlantis, The Palm a világhírű dubaji Pálma-sziget koronája. Akár világhírű üdülőhelyünkön száll meg, akár díjnyertes sztárszakács éttermeink egyikében vacsorázik, akár az Aquaventure víziparkban szórakozik, az Atlantis, The Palmban egy olyan világot élhet át, amely távol áll a mindennapoktól.

}

Tipp

A világ egyik legnépszerűbb és legmagasabb vendégélményt kínáló szállodája!}

Utazási információk, tervezett menetrend

Utazás
 
Utasaink a világ egyik legjobb összeköttetésével rendelkező légitársaság, a   járataival utazhatnak a Budapest - Dubai - Budapest útvonalon! Évezze a multimédiás tartalmakat a beépített kijelzőkön, a több féle étrendhez igazodó fedélzeti ellátást, vagy emelje új szintre az utazási élményt a Business osztályon! 


Poggyász kapacitás: Személyenként 1 db maximum 23 kg súlyú feladható poggyász, illetve személyenként 1 db maximum 8 kg súlyú fedélzeti kézipoggyász.

Fedélzeti ellátás: Standard menu - különleges igényeiket kérjük minden esetben előre jelezzék, utólag nem áll módunkban felár nélküli módosításra!

Business osztály upgrade: Kérjük business osztályú jegy igényeiket foglaláskor jelezzék irodánk felé! A business osztályú jegyek ára egyedi megrendelést követően kerülnek megállapításra!
}

Étkezési rend

Reggelis ellátás, melyet a hotel fő éttermében szolgálnak fel.}
Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-12-27 - 2025-01-04 7 éj Standard szoba Tengerre néző 2F Reggeli 2.429.900 Ft Ft/fő, 2F, budapesti indulás, Reggeli
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok