Side Su Hotel ****

Törökország, Török Riviéra, Side Útazonosító: 653497
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Üdülés - nyaralás
Leírás

Általános:

Az összesen 157 szobával rendelkező kizárólag 16 éven felüli, felnőtteket fogadó szálloda kb. 60 km-re Antalya repülőterétől, Side városától kb. 2 km-re, valamint kb. 700 m-re a tengerparttól helyezkedik el.
A vendégek kellemes időtöltését lobby/recepció, főétterem, á la carte étterem, lobby és medence bár, szabadtéri medencék, üzletek, orvosi ügyelet, mosoda, wellness/spa szolgáltatások: török fürdő, szauna, gőzfürdő, masszázs, fodrászat szolgálják. A sportok szerelmeseit fitneszterem, darts, asztali tenisz, vízisportolási lehetőségek a tengerparton várják. WiFi internetkapcsolat a közös helyiségekben térítésmentesen elérhető.
A napozóágyak, napernyők és strandtörölköző a medencénél térítésmentesen vehető igénybe, a törölközők cseréje térítés ellenében lehetséges.
A szórakozásról napközben soft animációs programok, alkalmanként esti szórakoztató műsorok gondoskodnak.

A szálloda egyes szolgáltatásai csak térítés ellenében vehetők igénybe.

A szobák légkondicionálóval, TV-vel, telefonnal, minibárral, széffel (térítés ellenében), hajszárítóval és zuhanyzóval felszerelt fürdőszobával rendelkeznek.

Ellátás:

All Inclusive ellátás, mely tartalmazza a reggelit (07:00-10:00), késői reggelit (10:00-10:30) ebédet (12:30-14:30) és vacsorát (19:00-21:30) büférendszerben a szálloda központi éttermében. Napközben snack ételeket, fagylaltot, délutáni kávét és süteményeket, valamint a helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztását térítés mentesen a szálloda által meghatározott rendszer szerint a kijelölt bárokban. Fogyasztás a tengerparton, valamint az egyes alkoholos és alkoholmentes italok, frissen facsart gyümölcslevek fogyasztása térítés ellenében lehetséges.

Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától és az időjárási körülményektől függően változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Szolgáltatások

DELUXE ROOM WITH 1 BEDROOM + 1 LIVING ROOM

  • Egyéb: Légkondiciónáló (Központi), Hajszárító, kb. 78 m?, Minibár, Széf *, Zuhanyzó vagy fürdőkád, Telefon, Televízió, WC

ECONOMY ROOM

  • Egyéb: Légkondiciónáló (Központi), Hajszárító, Minibár, Széf *, Zuhanyzó vagy fürdőkád, Telefon, Televízió, WC

JUNIOR SUITE WITH 2 BEDROOM + 1 BATHROOM

  • Egyéb: Légkondiciónáló (Központi), Hajszárító, Minibár, Széf *, Zuhanyzó vagy fürdőkád, Telefon, Televízió, WC

STANDARD MAIN BUILDING ROOM WITH LAND VIEW

  • Egyéb: Légkondiciónáló (Központi), Hajszárító, kb. 17-22 m?, Minibár, Széf *, Zuhanyzó vagy fürdőkád, Telefon, Televízió, WC

STANDARD ROOM WITH SIDE SEA VIEW

  • Egyéb: Légkondiciónáló (Központi), Hajszárító, kb. 17-22 m?, Minibár, Széf *, Zuhanyzó vagy fürdőkád, Telefon, Televízió, WC

A *-al jelölt szolgáltatások térítés ellenében vehetők igénybe.

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-10-27 - 2024-11-02 7 éj economy szoba All inclusive 290.909 Ft Ft/fő, 2F, BUD, All inclusive
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok