Hallstatt és Salzburg adventi fényekben

Ausztria Útazonosító: 652614
  • Szálláskategória: Panzió
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás

Egyes programoknál a pontos elhelyezéssel kapcsolatban irodánk ad tájékoztatást!

Leírás

A program:

Hallstatt és Salzburg adventi fényekben
 

1. nap: Indulás a hajnali órákban, utazás rövid pihenőkkel. Délután Salzburgba érkezünk. Sétálunk a salzburgi óváros szívében kanyargó Getreidegassen, mely szintén adventi hangulatba öltözik a Karácsony közeledtével. Városnézés: Mozart szülőháza, Dóm, Hercegérseki Palota, Ferences templom. A barokk belváros felett, a Festungsberg hegyen áll Hohensalzburg erődítménye. melyet kívülről megtekintünk. Közép-Európa legnagyobb, teljesen épen fennmaradt vára egyben a város szimbóluma is. A városnéző séta után a salzburgi karácsonyi vásár megtekintésére nyílik lehetőség, mely a legnevezetesebbek közé tartozik. Felejthetetlen élményekkel gazdagodva érkezünk Salzburg környéki szálláshelyünkre.

2.nap: Reggeli után kirándulás Hallstattba, Ausztria világhírű és a Salzkammerguti-tóvidék legfestőibb városába, mely a Világörökség része. Egy séta keretében ismerkedünk a legfőbb látnivalóival: Hallstatt egyik legszebb pontjával, a Marktplatzal, a tér közepén álló Szentháromság-oszloppal, a hegyoldalba épült gótikus Mária Mennybemenetele templommal. A templom melletti kápolnában található a Csontház, melyben megnézzük a több, mint 600 művészien kifestett, egymás mellett sorakozó koponyát. A legfőbb nevezetességek megtekintése után átadjuk magunkat a karácsonyi hangulatnak. Az adventi időszak Hallstattban egy igazán különleges élmény. A karácsonyi vásárban idén ismét felállítják a híres életnagyságú jászolt a főtéren. Szabadprogram keretében lehetőség lesz sétálni a gyönyörűen kivilágított téren, forralt bort, karácsonyi süteményeket kóstolni. Majd délután hazautazás Magyarországra, rövid pihenőkkel. Érkezés vissza a késő esti órákban.

Részvételi díj:
78.600 Ft/fő + Üdülőhelyi illeték: 2 900 Ft/fő

Részvételi díj: tartalmazza az utazást komfortos autóbusszal, a szállást, reggelit és az idegenvezetés díját. Nem tartalmazza az üdülőhelyi illeték, a belépőjegyek és az utasbiztosítás díját.
Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás: 540 Ft/fő/nap
Útlemondási biztosítás: a részvételi díj 2,7 %-a

Csatlakozás: Miskolc-Mezőkövesd-Gyöngyös-Hatvan-Budapest-Tatabánya-Győr
Felszállási pontok:  (A változtatás jogát fenntartjuk)

 

 

Belépők:

Csontház 1,5 Euro

A belépőjegy árak tájékoztató jellegűek, kismértékben változhatnak.

Szállás leírás:

panzió

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-12-21 - 2024-12-22 1 éj szoba, panzió Reggeli 78.600 Ft Ft/fő, reggeli, Budapest
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok