Sofitel Dubai Jumeirah Beach 5*

Egyesült Arab Emirátusok, Dubai, Dubai Útazonosító: 651946
  • Szálláskategória: Hotel *****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Városlátogatás, Hajóút

A csomagár minden kötelező költséget tartalmaz!

Leírás

Programleírás

1. nap: Budapest - Dubai

Elutazás Budapestről közvetlen járattal, érkezés késő este. Transzfer a szállodába. Szállás Dubaiban (6 éj).

Szállás: Sofitel Dubai Jumeirah Beach*****



2. nap: Modern Dubai

A vibráló, napról-napra változó metropolisz az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb és területét tekintve a második legnagyobb városa Abu Dhabi után. A város az 1930-as évekig gyöngyhalászatáról volt ismert, és a Perzsa-öböl egyik fontos kereskedelmi kikötője volt. Az 1960-as években a felfedezett olajnak köszönhetően a város rohamos fejlődésnek indult, majd az öbölháború után a hangsúly áttevődött a vámmentes zónák kialakításával a szabad kereskedelemre és a turizmus fejlesztésére. A várost homoksivatag veszi körül, de a kitűnő öntözőrendszernek köszönhetően mégis minden virágzik. Napjainkban Dubai nagyratörő építészeti beruházásaival, szikrázó üvegcsodáival, újabb és újabb mesterséges szigeteivel az építészek fellegvára - nem ismernek lehetetlent, a szárnyalásnak csak a képzelet szab határt.

Programunk során meglátogatjuk a View Palm-ot, a Burj Al Arab-ban látogatásunkat kávézással koronázzuk meg, a Burj Khalifá-ban pedig egészen a 154. emeletig megyünk fel.

Napunkat egy vacsorával zárjuk a 3rd Avenue étteremben.



3. nap: Sivatagi szafari vacsorával

Ezen a napon terepjárókkal sivatagi túrára indulunk a végtelennek tűnő, színpompás homokdűnéken keresztül, majd tevegelési lehetőség és az aranyló naplemente után igazi arab vacsora vár minket grill ételekkel, hennafestéssel, hastánc bemutatóval és vízipipával. A program során a sivatagban mindig olyan helyszínre látogatunk, ahol más turistákkal nem találkozunk, így garantáltan átérezhetjük a sivatag nyugalmát, homokdűnézünk, teve farmot látogatunk és lehetőség van kipróbálni a sandboard-ot is. 


 

4. nap: Abu Dhabi

Korai reggeli után kirándulás Abu Dhabiba. Emirátusokbeli utazásunk során gyorsan szembesülünk a ténnyel, hogy itt mindenből a legnagyobbat, a legmagasabbat, a legelképesztőbbet látjuk. Méltó példa erre a főváros legfontosabb látnivalója, az Emirátusok legnagyobb és egyben a világ 8. legnagyobb mecsete, a Sheikh Zayed mecset. A mecset hófehér márványból készült falait 54 darab kupola díszíti. Ezt a csodát látva olyan érzésünk támad, mintha az Ezeregyéjszaka meséinek részesei lennénk. A hatalmas épület több mint 12 hektáron terül el, az épületben és óriási virágmotívumokkal díszített mozaikkal borított udvarán egyszerre több mint 40.000 hívőt tud befogadni. Itt láthatjuk a világ legnagyobb egybefüggő szőnyegét (5700 m2), melynek készítéséhez állítólag 35 tonna gyapjút és 12 tonna pamutot használtak fel, így súlyából adódóan csak a mecset belsejében tudták összevarrni, 15 darabból. A mecset 10 méter átmérőjű és 15 méter magas Swarovski csillárja az egyik legnagyobb kristálycsillár a világon.

A program részeként látogatás az Emirates Palace-ban, ahol megebédelünk a patinás Vendome étteremben. Az ebédet követően felmegyünk az Etihad Towers kilátójába. Az Etihad Towers lenyűgöző kilátást kínál Abu Dhabi városára, a Perzsa-öbölre és a Corniche-ra, amely a város egyik legnépszerűbb tengerparti sétánya. Az épületek üvegezése és modern formatervezése hozzájárul a komplexum futurisztikus megjelenéséhez.

Programunk zárásaként az elnöki palota (Qasr Al Watan) meglátogatása szerepel. A Qasr Al Watan egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy a látogatók megismerjék az Egyesült Arab Emírségek gazdag kulturális örökségét és modern fejlődését, miközben gyönyörködhetnek az építészeti és művészeti csodákban.

 

5. nap: Royal Atlantis Cloud 22* látogatás és egésznapos fürdőzés

A Royal Atlantis Cloud 22 egy exkluzív, luxus szórakoztató helyszín Dubaiban, amely az ikonikus Royal Atlantis Resort & Residences komplexum részeként működik. Az épület a Jumeirah Palm-on található, amely a világ egyik legismertebb mesterséges szigete. Amint neve is mutatja, a Cloud 22 a 22. emeleten helyezkedik el, és lélegzetelállító kilátást kínál a Perzsa-öbölre és Dubai városának látképére. Az itt található szolgáltatások közé tartozik egy elegáns, infinity pool (végtelenített medence), luxus napágyak és privát kabinok, amelyeket a vendégek bérbe vehetnek egy pihentető nap eltöltésére.

*Mivel a Royal Atlantis Cloud 22 látogatásnál 21 év az alsó korhatár, ezért gyermekek foglalása esetén a családnak az Aquaventureben biztosítunk belépőjegyet és delfinsimogatást a Royal Atlantis helyett.

Este yachtos vacsora a Marinán.

6. nap: Régi Dubai 

Reggeli után félnapos panorámás városnézés Dubai ,,régi" városrészében: a Dubai Creek és a Bastakiya negyed széltornyai mellett az Al Fahidi Erőd épületénél is elhaladunk, ahol a Dubai Múzeum található. Ezután utazunk az abrával, a folyó két partja között közlekedő jellegzetes helyi vízitaxival, a fűszer- és aranypiac felfedezése után pedig elhaladunk a Jumeirah mecset mellett. 

Tradicionális arab ebéd a Sheikh Mohamed kulturális centerben. Ezt követően szabadidő, lehetőség a város további felfedezésére egyénileg, illetve bevásárlásra.


 

7. nap: Dubai - Budapest

Kora hajnalban transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre.

A programok és a szálloda változtatásának jogát irodánk fenntartja!

Miért éppen

A világon számos látnivaló van, de azt kell, hogy mondjuk, olyan hely, mint Dubai elég kevés. Ahogy emlegetni szokták Dubai a "leg"-ek gyűjtőhelye.

Ehhez igazodik az alábbi ajánlatunk is, mely minden tekintetben 5*-os: szállás, ellátás, programok.

A Sofitel Dubai Jumeirah Beach egy elegáns, ötcsillagos szálloda Dubai szívében, a Jumeirah Beach Residence (JBR) sétányon. Ez a szálloda kiváló választás utasaink számára, mivel közvetlen hozzáférést biztosít a tengerparthoz, valamint számos bevásárlási és szórakozási lehetőséget kínál. 

 

Az ár nem tartalmazza

  • a javasolt borravalót
    kb. 35 USD/fő
  • az idegenforgalmi adót
    (helyszínen fizetendő)
    kb. AED 20/szoba/éj
  • az útlemondási biztosítást
    (Covid fedezettel): 2,5%

    EGYÉB KÖLTSÉGEK
  • Egyágyas felár
    720 000 Ft
  • BBP utasbiztosítás
    (EUB Biztosító)
    - Air & Cruise Top:
    1.030 Ft/fő/nap

    - Air & Cruise Extra:
    1.590 Ft/fő/nap

Az ár tartalmazza

  • a repülőjegyet illetékkel (melynek értéke: 225.000 Ft)
  • 6 éjszakai szállást, 5*-os szállodában, superior sea view szobákban

  • a félpanziós ellátást (svédasztalos reggelik + 3 vacsora és 2 ebéd)
  • a megadott programokat a szükséges belépőkkel
  • a modern Dubai városnézést
  • a régi Dubai városnézést
  • Abu Dhabi városnézést
  • Royal Atlantis Cloud 22 belépőt
  • sivatagi szafarit vacsorával
  • a szükséges transzfereket
  • a helyi, magyar nyelvű idegenvezetést

Fakultatív programok

Felár ellenében lehetőség van az alábbi szintén 5*-os szállodába kérni az elhelyezést:

Address Beach Resort Dubai (Deluxe Marina view szobák)

Az Address Beach Resort egy ikonikus luxusszálloda Dubajban, az Egyesült Arab Emírségekben. A szálloda a város egyik legnépszerűbb és leggyorsabban fejlődő negyedében, Jumeirah Beach Residence (JBR) területén található. Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően vendégei élvezhetik a tengerparti panorámát, valamint a Dubai Marina közelében lévő szórakozási és bevásárlási lehetőségeket.

 

a Deluxe csomag felára: 900 000 Ft / fő

Egyágyas elhelyezés felára ebben a szállodában: 1 500 000 Ft / fő

 

 

 

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2025-01-14 - 2025-01-20 6 éj Kétágyas (franciaágyas) szoba Reggeli 1.825.000 Ft Ft/fő, 2F
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok