Testi-lelki feltöltődés - jóga és wellness Srí Lankán 2025

Sri Lanka, Körutazás Sri Lankán , Körutazás Sri Lankán Útazonosító: 617281
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Üdülés - nyaralás
Leírás

Ismerje meg Ön is Srí Lanka káprázatos élővilágát, kristálytiszta meleg vizeit, a vadon élő ázsiai elefántok szülőhelyét! Mássza meg a hatalmas Sigiriya-sziklát, fedezze fel a sziget természeti szépségeit és élvezze a helyiek vendégszeretetét, mindezt jógaprogramokkal és ayurvedikus kezelésekkel kiegészítve.

 

  

Előfoglalási kedvezmény:

3 hónappal indulás előtt: 60 000 Ft/fő

 

Dátum: 2025. február 13 - 28.

Időtartam: 16 nap/ 14 éj

Utazás: menetrendszerinti repülőjáratokkal

Elhelyezés: 4*+ csillagos szállodákban

Ellátás: Félpanzió, programok alatt ebéddel 

Idegenvezetés: A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri, a helyszínen helyi angol nyelvű idegenvezető áll rendelkezésre

Minimum létszám: 20 fő

 

Testi-lelki feltöltődés - jóga és wellness Srí Lankán ajánlatunk programleírása

 

1.nap: elutazás Budapestről                                                                          Elutazás Budapestről a kora délutáni órákban isztambuli átszállással Colombóba, éjszaka a repülőn.

 

2.nap: Kalutara    

Érkezés helyi idő szerint kora reggel Colombo repülőterére, ahonnan indulunk tovább Wadduwába. Utazási idő kb 2 óra, 100km)

 A szobák elfoglalása után pihenés. Ebéd egyénileg.

Vacsora és szállás a Royal Palms Beach hotelben (5 éj).

 

3-6. nap: Kalutara   

Kora reggel jógázás, majd a reggeli a hotelben. Napközben szabad program, ebéd egyénileg.

Vacsora és szállás a hotelben.

 

7. nap: Dambulla   

Reggeli után utazás a Millennium Elefánt Alapítványhoz (utazási idő kb. 2 óra), ahol az alapítvány rövid bemutatása után elefántot etetünk, sétáltatunk, majd megfürdetünk. Ebéd egyénileg.

Folytatjuk utunkat Srí Lanka Kulturális Háromszögének központjába, Sigiriyaba. (Utazási idő: 3 óra 30 perc, 170km)

Este Ayurvedikus kezelésen veszünk részt Habaranaban.

Vacsora és szállás: Occidental Paradise hotelben (4 éj)

 

8. nap: Dambulla/Ritigala    

Kora reggel jógaóra. Reggeli után kerékpárra szállunk és eltekerünk a lenyűgöző Sigiriya fellegvárhoz, (10km). A Sigiriya-szikla Srí Lanka legértékesebb történelmi emléke. A helyiek a világ 8. csodájaként tartják számon az ősi palota- és erődegyüttest, amely jelentős régészeti jelentőséggel bír. Látványa a természet és az emberi képzelet egyedülálló harmóniájával lepi meg a látogatókat. Lépcsőkön jutunk fel a több mint 200 méter magas hatalmas sziklatömb tetejére, ahonnan páratlan a kilátás, megcsodálhatjuk a környező síkság szavannáit A túra után helyi gyümölcsökkel frissítjük fel magunkat. Opcionális ebéd egy helyi étteremben.

Este meditációs programon veszünk részt a Ritigala dzsungelben. Fedezze fel a meditáció mélységes gyakorlatát Ritigala, Wewala vagy Lenawa nyugodt dzsungelében, egy hozzáértő szerzetes vezetésével. Ez az egyórás élmény lehetőséget kínál a meditáció megtanulására és gyakorlására egy nyugodt természeti környezetben. A szerzetes elmagyarázza a meditáció jelentését, a különböző típusokat, és részletes útmutatást ad a meditáció végzéséhez.

Vacsora és szállás a hotelben.

 

9. nap: Dambulla

Kora reggel jógázás, majd reggeli után ismerkedünk a helyiek életével, ökrös szekérrel érkezünk egy falusi házba. Útközben tanulmányozzuk az egzotikus növényzetet. Rövid főzőbemutatón veszünk részt, az ételt együtt elfogyasztjuk ebédre. Rövid séta után csónakázással zárjuk a programot.

Este ayurvedikus kezelésen veszünk részt.

Vacsora és szállás a hotelben.

 

10. nap: Dambulla       

Kora reggel jógával kezdjük a napot, majd reggeli után szabad program.

Ebéd egyénileg. Vacsora és szállás a hotelben.

 

11. nap: Dambulla/Kandy     

Reggeli után tovább utazunk a hegyek közé (utazási idő kb. 2 óra 30 perc, 95 km). Útközben a fűszermúzeumnál megállunk egy látogatásra. Opcionális ebéd, majd elérjük Kandy-ben a Fog Templomát, ahol részt veszünk a Thewawa szertartás-on. A Fog Temploma, a "Dalada Maligawa", az ősi és hagyományos Kandy-i építészet remekműve, amelyben a Királyi Palota komplexum és a Buddha Fog Temploma áll egymás mellett. Kandy szent városának szívében található komplexum Kandy örökségének ikonja, ma Buddha szent fogrelikviájának otthona, amely évszázadokon át meghatározta a sziget fővárosát, így a hatalom politikai szimbóluma.

Vacsora és szállás a Victoria Golf Resortban (3 éj).

  

12. nap: Kandy

Reggeli után jógaóra a híres Guru Kolitha-val. Kolitha jóga útja a növekedés és megvilágosodás szövevénye volt, és tudása iránymutató jelzőfény azok számára, akik a jóga filozófiai tanításainak útját keresik. Amellett, hogy jógagyakorlatokat kínál, a relaxáció fokozása érdekében meditációs gyakorlatokon keresztül is vezeti az ügyfeleket. A jóga és a meditáció kombinációja segít az ügyfeleknek a béke és a jólét mélyebb érzését elérni, lehetővé téve számukra, hogy fizikailag és mentálisan is feloldódjanak. A jógagyakorlatokon keresztül az ügyfelek megtapasztalhatják a relaxáció és a stresszoldás holisztikusabb megközelítését.

Majd megismerkedünk a golfozás alapjaival egy 30 perces tanfolyamon.

Ebéd egyénileg.

Késő este tradícionális kulturális táncelőadáson veszünk részt a hotelben.

Vacsora és szállás a hotelben.

 

13. nap: Kandy 

Reggeli után Kandy városnéző túrán és egy ayurvedikus kezelésen veszünk részt.

Ebéd egyénileg. Délután kirándulunk az Araliya útvonalon, ami 3 km hosszú és kb 2 órát vesz igénybe a felfedezés. Ez az ösvény a golfpálya peremén át vezet az erdőn át egy tisztásig, ahol az Aralia Deck kilátó található.

Vacsora és szállás a hotelben.

 

14. nap: Kandy/Colombo

Reggeli után indulás Colombo felé. (Utazási idő 4 óra 20 perc/185km)

Útközben látogatást teszünk egy teagyárban ahol bemutatják nekünk a tealevél útját a cserjéktől a csészénkig. Ebéd egyénileg.

Vacsora és szállás Courtyard Colomboban. (2éj)

 

15. nap: Colombo   

Reggeli után Colomboba indulunk. Ayurvedikus kezelésen veszünk részt, majd opcionális ebéd. Délután városnézés Colomboban.

Ismerje meg Colombót egy 11. világháborús dzsippel (1942), egy vietnámi háborús dzsippel (1945) vagy egy Land Rover Series 1 dzsippel (1948) korai változatával. Az utazás rengeteg szórakozást ígér, hiszen egy nyitott dzsipben utazhat, miközben a szél az arcába fúj, és akadálytalan 360 fokos kilátás nyílik mindenfelé. Élvezze ezt a fejbevágó élményt, amely egyedülálló pillanatokat és remek fotózási lehetőségeket ígér.

Vacsora a Lótusz Torony éttermében.

Szállás Colomboban.

 

16. nap: hazaindulás        

Kora hajnalban transzfer a repülőtérre, hazautazás isztambuli átszállással, érkezés Budapestre az esti órákban.

 

A programok sorrendje változhat. 

 

  

Részvételi díj 2 fő részére                                        Ft/fő          Létszám /fő           Összesen  Ft/2 fő  
Utazási szolgáltatások díja kétágyas szobában
útlemondási biztosítással                                                      1 169 000               2                   2 338 000
 

Repülőtéri illeték kb.                                                              197 000                 2                      394 000

 
Teljes csomagár 2 fő részére                                                                                                      2 732 000  

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 197 000 Ft/fő, szállás 14 éjszakára a megadott ellátással, programok leírás szerint, belépőjegyek, a programok során légkondicionált autóbusz, angolul beszélő helyi idegenvezető, magyar nyelvű idegenvezető, repülőtéri transzferek, palackozott ásványvíz az autóbuszban, útlemondási biztosítás*.

 

A részvételi díj nem tartalmazza: vízum díj kb. 26 000 Ft/fő, szervízdíj/borravaló** (helyszínen fizetendő kb. 90 USD/fő), személyes jellegű kiadások, italok az étkezések közben, fakultatív ebéd (első és a két utolsó napon), utasbiztosítás*.

 

További árak:

egyágyas felár: 390 000 Ft/fő

felnőtt pótágyon kedvezmény: 140 000 Ft/fő

gyermek pótágyon kedvezmény (12 éves korig): 600 000 Ft/fő

business felár a repülőgépen: 620 000 Ft/fő-től a szabad helyek függvényében

nagyobb lábtér a turista osztályon: 150.000,-ft/fő a szabad helyek függvényében

                         

*Biztosítások: A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk. A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

 

**Szervízdíj/borravaló: Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

 

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)

A csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő javasolt borravalót.

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül. A helyek elfogyhatnak.

 

 

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2025-02-13 - 2025-02-28 14 éj 2 ágyas szoba, előfoglalási akció! Félpanzió + 1.109.000 Ft Ft/fő-től 11.13-ig érvényes ár
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok