Üdülés Dalmáciában kirándulásokkal - Omis hotel

Horvátország, Dalmácia, Omis Útazonosító: 514001
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás+Nyaralás, Nyaralóprogram, Üdülés - nyaralás
Leírás

Egy hetes nyaralást keres lassanmélyülő strand mellett, szállodában, fakultatív kirándulási lehetőségekkel magyar nyelven? Itt a tökéletes megoldás: Omis! A napsütötte, strandolással tarkított napokat felélénkítheti egy kis kultúrával: Split, és természetesen a szépséges Dubrovnik városával is! Kalózhajón ringatózva élvezzük az Adria szépségét!!

Utazás: komfortos autóbusszal.

Szállás: Omis Hotel Brzet 3*. Omis központjától 2 km-re, Brzet nevű részen, a lassan mélyülő, kavicsos strandtól csak egy kisebb út választja el a 4 épületből álló szállodaegyüttest. A kétszintes épületekben lift nincs. Szobák: 2 ágy (pótágyazható), fürdőszoba, telefon, TV, klíma, hűtő, tenger felöli erkély. Szolgáltatások: étterem, bár, Internetsarok, WiFi a recepciónál ingyenes.

Ellátás: 7 félpanzió (svédasztalos reggeli és menüválasztásos salátabárral kiegészített vacsora). A vacsorához ital is tartozik (korlátlan csapolt: bor, víz, üdítő).

Az érkezés és távozás napján transzfer a szállás és az autóbusz között. Többi napokon a szállodától az óvárosig, illetve a programok induló pontjáig sétálni kell. 

Választható fel- és leszállási lehetőségek: Budapest BOK Sportcsarnok, Budapest BAH-csomópont, Budaörs (pálya mellett), Székesfehérvár (pálya mellett), Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.
Fontos információ: Budaörs és Székesfehérvár esetében a fel-,és leszállás az autópálya mellett történik, értelemszerűen mindig az autóbusz menetirányának megfelelő oldalon!

Időpontok 2024.:
Június 28- Július 06.  Már csak 6 hely!
Július 26- Augusztus 03.  

Program: 

1. nap: Indulás 22.30 órakor Budapestről, éjszakai utazás.

2. nap: Omis és Cetinai hajókázás
Reggeli órákban érkezés Omis bűbájos, Cetina folyó torkolatában található városába. Magyar idegenvezetéssel megismerkedhetnek Omis város történelmével, látnivalóival, a Dalmát kultúrával, a helyiek szokásaival és mindennapjaival. Ezek után beülünk a 20 fős csónakokba és behajózunk a csodaszép Cetina folyó kanyonjában. Szállás elfoglalása 14.00 órától. A nap hátralévő részében fürdőzés és pihenés a szálloda előtti kavicsos strandokon.

3. nap: Adria
Egész nap strandolunk a szállás közeli strandokon.

4. nap: Kalózhajóval Brac-szigetre: Postira, ebéddel
Félnapos fakultatív hajókirándulás kalózhajóval: Postira halászvároskában rövid városnézés, olívasajtoló múzeum meglátogatása, majd fürdés a kristálytiszta tengerben, ebéd a hajón. Egy öbölben horgászattal, ügyességi játékokkal és a hajóról vízbe ugrálással töltjük az időt. Vendégszerető személyzet, gyermek centrikus programok, jó hangulat, tánc, mulatság jellemzi a napot, ezért gyermekes családoknak is kitűnő program. Ezt kár lenne kihagyni!
Részvételi díj: 45 EUR/felnőtt; 35 EUR/12 évig.

5. nap: Dubrovnik strandolással 
A világörökség egyik büszkeségét keressük fel az egész napos fakultatív autóbuszos kirándulásunkon, melyre korán indulunk, hogy strandolni is tudjuk. Városnézés helyi idegenvezetőnkkel a költők által „földi mennyországnak” nevezett Dubrovnikban. A Földközi-tenger térségének műemlékekben és kulturális örökségekben egyik leggazdagabb városában sétálva pár órára visszatérünk a múltba: Pile kapu, Mincena torony, Szt. Balázs templom. Utána mindenki kedvére barangolhat a hangulatos ódon utcákon, és a fantasztikus panorámával rendelkező várfalon (belépős). Visszaúton Peljesaci félsziget déli részén megállunk strandolni az apró kavicsos strandjain és felfrissülünk a városi séta után. Részvételi díj: 25 EUR/fő

6. nap: Split by night
Egész napos strandolás az Adria partján, ám ahogy lemegy a nap, fakultatív kirándulás keretében Splitbe látogatunk. A városnézés alkalmával felkeressük Diocletianus római császár gigantikus palotáját, – melynek eredeti falai az óvárost ölelik át, – a Szt. Domnius Katedrálist a szfinxekkel, az Aranykaput stb. Utána még marad szabad idő, hogy mindenki maga ismerkedhessen a várossal, megkóstolhassa a helyi ételeket és a nagyon ízletes Spliti fagylaltot!! Részvételi díj: 15 EUR/fő

7. nap: Makarska by night
Egész napos strandolás az Adria partján, ám ahogy lemegy a nap, fakultatív kirándulás keretében Makarskaba látogatunk. Ez a nyüzsgő üdülő város rövid közös ismerkedő séta után, majd szabad idő keretében mindenki egyénileg felfedezheti belvárosát, hosszú tengerparti sétányát, ahol sok kávézó, étterem között is válogathat. Részvételi díj: 10 EUR/fő.  

8. nap: Rafting 
Ezen a napon különleges programot ajánlunk! Félnapos rafting túra: a folyó turistáknak való, a kevésbé gyakorlottaknak sem veszélyes, de a tapasztalt túravezetők segítségével biztosan sikerül az adrenalin szintet megemelni. Minden korosztály számára egy életre szóló élményt jelent. Kalandra fel! Részvételi díj: 45 EUR/fő; 35 EUR/12 évig.   

9. nap: utazás
Reggel elhagyunk a szállásunkat, búcsút intünk Adriának és indulunk haza. Érkezés Budapestre esti órákban. 

Ön eldöntheti, hogy a részvételi díjat euróban, vagy forintban egyenlíti ki!  
 Euróban történő fizetési igényét kérjük előre jelezni.

Üdülés Dalmáciában kirándulásokkal - Omis Hotel 9 nap / 7 éj 2024.    
ELŐFOGLALÁSI ÁR VISSZAVONÁSIG!
Félpanzióval / fő 06.28-07.06. 07.26-08.03.
Felnőtt 299 900 Ft (770 Eur) 359 900 Ft (925 Eur)
12 évig 2. ágyon  268 900 Ft (690 Eur) 309 900 Ft (795 Eur)
12 évig 3. ágyon (2 felnőtt mellett) 199 900 Ft (515 Eur) 255 900 Ft (655 Eur)
12 évtől 3. ágyon (2 felnőtt mellett) 289 900 Ft (745 Eur) 339 900 Ft (870 Eur)
Egyágyas felár 118 900 Ft (305 Eur) 149 900 Ft (385 Eur)

Üdülőhelyi és regisztrációs díj (helyszínen fizetendő): 12 év felett: 25 EUR/fő.

Fakultatív programok (min 25 fő): 
- Split by night: 15 EUR/fő
- Dubrovnik strandolással: 25 EUR/fő
- Makarska: 10 EUR/fő
- Kalózhajóval Brac szigetre: 45 EUR/felnőtt, 35 EUR /12 évig.
- Rafting: 45 EUR/felnőtt, 35 EUR / 12 évig

Minimum létszám: 35 fő. 

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, 7 éjszakai szállást félpanzióval, programokat, magyar idegenvezetőt, Cetinai hajókázást.
A raftingnál az ár tartalmazza a képzett túravezetőt, a teljes felszerelést, a helyszínen kötött kiegészítő sportbiztosítás és transzfereket. Sportcipő szükséges! 

A részvételi díj nem tartalmazza: baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, útlemondási díjat, üdülőhelyi és regisztrációs díjat, fakultatív programokat és belépőket.

Beutazási szabályokról az alábbi linken tájékozódhat: Itt

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-06-28 - 2024-07-06 7 éj, min. éjszakák száma: 7 2 ágyas (pótágyzható) Félpanzió 299.900 Ft Ft/fő félpanzióval
2024-07-26 - 2024-08-03 7 éj, min. éjszakák száma: 7 2 ágyas (pótágyzható) Félpanzió 359.900 Ft Ft/fő félpanzióval
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok