Szilveszter Dalmáciában

Horvátország, Észak-Dalmácia, Zadar Útazonosító: 507034
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás
Leírás

Az Adria varázslatos télen is! Szilveszterezzen velünk Dalmácia csodás helyein, vidám arcok között. Ez a szilveszter más lesz mint eddigiek! Kirándulunk egyet Krka vízeséshez, megcsodálhatjuk Zadar, díszkivilágításban fürdő, óvárosát  , Split várost ünnepi ruhában! Szilveszter éjjelén szépen felöltözünk, felhúzzuk táncos cipőnket, és finom falatok mellett ünnepelünk!! 

Utazás: komfortos autóbusszal. Nincs éjszakai utazás!

Szállás: Zadar H.Kolovare 4* - az óvárostól csak 1 km-re, a tengerpart mellett található, szép szálloda. Szoba: 2 ágy (pótágyazható), fürdőszoba hajszárítóval, TV, klíma, minibár, széf, telefon, erkély.  Egyágyas szoba: 1 ágy, de felszerelése azonos. 

Ellátás: 3 svédasztalos reggeli, felár ellenében 3 vacsora: 2 svédasztalos és szilveszteri gálavacsora, Gálavacsora tartalmazza aperitivet és egy pohár pezsgőt. Minden más ital, térítés ellenében rendelhető. 

Választható fel- és leszállási lehetőségek: Budapest (BOK Sportcsarnok vagy BAH-csomópont), Budaörs (pálya mellett), Székesfehérvár (pálya mellett), Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.
Fontos információ: Budaörs és Székesfehérvár esetében a fel-,és leszállás az autópálya mellett történik, értelemszerűen mindig az autóbusz menetirányának megfelelő oldalon!

Időpont:
2024. december 30 - 2025.január 02. 

1. nap Zadar
Indulás reggel 6.00 órakor Budapestről. Késő délutáni órákban érkezés Zadar-ba, szállás elfoglalása. Majd idegenvezetőnkel besétáunk a Zadar belvárosába, ahol városnézés közben ismerkedünk  történelmével és felkeresünk számos magyar vonatkozású emléket, nevezetességeket, megnézzük a híres tengeri orgonát, ha szerencsénk van, a hangját is hallhatjuk. Megcsodáljuk a „nap üdvözletét” - séta a természetes fényt kibocsátó "univerzumban”. Felkeressük a zadari újévi vásárt is, majd a vacsora időre visszasétáluk a szállodába.

2. nap Krka vízesés, Sibenik
Szilveszter napján ízletes reggeli után autóbusszal visszük Önöket a csodaszép Krka Nemzeti parkba (belépő ellenében), mely a Plitvicei-tavak mellett a leglátogatottabb horvát nemzeti park. Megcsodáljuk a zuhatagrendszert, a vízeséseket, ahol 100 méter széles víztömeg, 5 teraszról, 17 lépcsőn keresztül zuhan alá. A Krka folyó vízének varázslatos játékán és zubogásán felül élvezhetjük a környező ösvényeken megtett sétákat is. Élménnyekkel feltöltődve buszozunk Sibenik városba, ahol a mai dalmát életstílussal ismerkedhetünk. Jellegzetes szűk utcáin sétálva elérjük az UNESCO védelme alatt álló Szt. Jakab székesegyházat, mely uralja ezt a szépséges várost. Felejthetetlen élményekkel telve térünk vissza a szállodában, hogy az ünnepi vacsorához készülődhessünk! 

3. nap: Split és a picigin, Trogir
Az év első napját eldöntheti, hogy pihenéssel tölti vagy gazdag fakultatív  kirándulás keretében Splitbe és Trogirba látogat. Splitbe megismerhetünk egy helyi szokást: a PICIGIN-t! Hagyományosan, újév napján, délben a helyi férfiak a tengerben "fociznak"! Mi is szurkolunk a bátor férfiaknak, majd óváros felé veszünk irányt. Splitben teljes szépségében láthatjuk Diocletianus római császár gigantikus palotáját, melynek eredeti falai az óvárost ölelik körül. A közös városnézés után mindenki kedvére barangolhat a vár pincerendszerében, vagy sétálhat a város tágas terein, szűk utcáin vidám arcok között. Majd a közelben lévő világörökség részeként számon tartott, egy kis szigetre épült, festői, olaszos hangulatú Trogirba is látogatunkt. Ilyenkor az új év első napján mindenki vidám és pótbulira készülödik, hát emiatt mi is időben visszatérünk a szállodában, ahol ránk is vár zenés pótszilveszter.  Részvételi díj: 20 EUR/fő. 

4. nap: Varasd
Reggeli után elbúcsúzunk az Adriatól, és észak felé indulunk. Határ előtt még megállunk az ország legszebb és legrégebbi barok stilusú városában, Varasdban. Visszaérkezés Budapestre esti órákban.

Ön eldöntheti, hogy a részvételi díjat euróban, vagy forintban egyenlíti ki!  
 Euróban történő fizetési igényét kérjük előre jelezni.

SZILVESZTER DALMÁCIÁBAN   4 nap / 3 éj 2024 / 2025.
ELŐFOGALALÁSI ÁR VISSZAVONÁSIG! 
Reggelivel / fő 2024.12.30 - 2025.01.02.
Felnőtt 139 900 Ft (360 Eur)
+ 3 kötelező vacsora (2 alap és 1 ünnepi): 29 900 Ft (80 Eur)
Egyágyas felár  37 900 Ft (100 Eur)
3. ágyon  129 900 Ft (335 Eur)
+ 3 kötelező vacsora (2 alap és 1 ünnepi): 29 900 Ft (80 Eur)

Figyelem: társítási lehetőség 2 ágyas szobákban!
Egyágyas felár nélkül foglalható, amennyiben vállalja a garantált társítást 2 ágyas szobában!

Üdülőhelyi és regisztrációs díj (helyszínen fizetendő): 12 év felett: 20 EUR/fő.

3 vacsora: 2 svédasztalos és szilveszteri gálavacsora. Gálavacsora tartalmazza aperitivet és egy pohár pezsgőt: 29.900 Ft/fő (80 Eur/fő). Az út csak félpanzióval foglalható!

Audio guide: 2 400 Ft/fő (6Eur)

Fakultatív program (min 35 fő esetén):
Split és a picigin, Trogir: 20 Eur/ fő 

Belépők a helyszínen: 5 EUR/ fő a Krka Nemzeti park .
Kb 30 EUR nem kötelező különböző templomok belépői melyek szabad időben igény szerint látogathatóak.

Minimum létszám: 35 fő.
A programváltozás jogát fenntartjuk! 

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, szállást étkezéssel, programokat, magyar idegenvezetőt. 
A részvételi díj nem tartalmazza: baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját, útlemondási díjat, üdülőhelyi és regisztrációs díjat, fakultatív programot, belépőket, valamint a felárakat.

Beutazási szabályokról az alábbi linken tájékozódhat: Itt

BBP mellett célszerű az EU egészségügyi kártyát is kiváltani és az utazásra magukkal vinni!

Utasbiztosításról:
- Irodánknál a Colonnade/Atlasz biztosító utasbiztosítását lehet megkötni (Classic vagy Premium típus). 
- Utas biztosítás megkötése nélkül, vagy classic típus megkötésénél az útlemondási biztosítás önrésze 15%. 
- Útlemondási biztosításának önrésze (15%) kiváltható, amennyiben a megrendeléssel egyidőben megköti a prémium típusú biztosítást.
- ajánlatkérés/megrendelés esetén a kalkulátorban kiválasztható a biztosítás típusa!
BBP tájékoztató ITT, Útlemondási biztosítási nyilatkozat ITT.

 

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-12-30 - 2025-01-02 3 éj, min. éjszakák száma: 3 2 ágyas pótágyazható Félpanzió 169.800 Ft Ft/fő félpanzióval és gálavacsorával
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok