Szilveszter Horvátországban - Isztria

Horvátország, Isztriai-félsziget, Rovinj Útazonosító: 449140
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busszal
  • Típus: Körutazás
Leírás

Ismerje meg Isztriai-félsziget gyöngyemeit, Rovinjt, Porecet és Pulat, téli, ünnepi öltözetben! Csodaszép látvány a tenger télen is! Vidám arcok, forró hangulat, finom falatok és bor! Opatija ünnepi ruhában! Szilveszter éjjelén szépen felöltözünk, felhúzzuk táncos cipőnket, és finom falatok mellett ünnepelünk!! 

Utazás: komfortos autóbusszal. Nincs éjszakai utazás!

Szállás: Novigrad Hotel Laguna 3*. Szoba: 2 ágy (némelyik pótágyazható/ gyermekméretű pótágy), fürdőszoba hajszárítóval, TV, ingyenes WiFi, klíma. Egyágyas szoba: 1 ágy,  de felszerelése azonos. 

Ellátás: 3 svédasztalos reggeli, felár ellenében 3 vacsora: 2 svédasztalos tematikus és szilveszteri gálavacsora, Gálavacsora tartalmazza aperitivet és egy pohár pezsgőt. Minden más ital, térítés ellenében rendelhető. 

Választható fel- és leszállási lehetőségek: Budapest (BOK Sportcsarnok vagy BAH-csomópont), Budaörs (pálya mellett), Székesfehérvár (pálya mellett), Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.
Fontos információ: Budaörs és Székesfehérvár esetében a fel-,és leszállás az autópálya mellett történik, értelemszerűen mindig az autóbusz menetirányának megfelelő oldalon!

Időpont:
2024.12.30-2025.01.02. 

Program:
1. nap Opatija ünnepi ruhában, Novigrad

Indulás reggel 6.00 órakor Budapestről. Délutáni órákban érkezünk Opatija-ba, gyalogos városnézés keretében megismerkedünk ennek a Monarchia idejéből híressé vált üdülővárossal. Szabad idő alatt Opatija város patinás villáival, épületeivel, parkjával és utcáival ejt rabul mindenkit. Ünnepi dallamok, a forralt bor és a forró csokoládé kellemes illata töltik be a város utcáit, felejthetetlen élményt nyújtva minden látogató számára. Ahogy sötétedik, a városban és az Angelina parkban kigyulladnak a fények, egyedi látványt és tökéletes atmoszférát nyújtva  a szilveszter kezdetéhez. Érkezés Novigrad-ba, szállás elfoglalása és vacsora, mely alkalmával az Isztriai konyhával ismerkedünk.  

2. nap: Pula, hajókázás újévi kocintással délben, Rovinj
Ezen a napon fakultatív kirándulás keretében megismerheti a csodás Isztriát. Reggeli után irány az Isztriai-félsziget csücskében található a Pula városa! Teljesen más színben pompázik ez a nagyváros, kikötőjével és a római korból maradt műemlékeivel, melyek közül a legismertebbek közé tartozik a lenyűgöző amfiteátrum, a római Colosseum "ikertestvére" (Arena, Arany kapu stb.). Mielőtt a déli harang megszólalna, sétánkat megszakítjuk egy frissítő, kb. 1 órás hajókirándulással. A tengeren ringatózva csodálhatjuk meg a várost és a körülvevő fantasztikus öblöket. A szépséges látvány mellett koccintunk egy pohár finom Isztriai borral a közelgő újévre! Rövid szabad idő után, Rovinj város felé veszünk irányt. Itt megismerjük a város szűk utcáit, melyek a hegyre kapaszkodva viszik fel a látogatót a Szt.Eufemia templomig. Óvárosát már a VII. században megerősítették városfalakkal és 7 ajtóval, melyek közül három a mai napig megmaradt és őrzi ősi titkait. Felejthetetlen élményekkel telve térünk vissza a szállodában, hogy az ünnepi vacsorához készülődhessünk! Részvételi díj: 30 EUR/fő.

3. nap: Novigrad, Motovun és újévi fogadalom, Porec
Az év első reggelén nem sietünk, kényelmesen sétálhatunk, vagy kávézhatunk a kék Adria mellett a délelőtti órákban a szálloda előtt, vagy Novigrad városkában. Dél környékén egy félnapos buszos kirándulásra invitáljuk Önöket. Első megállónk az Isztria belsejében fekvő, Motovun, ez a csodaszép városka a dombtetőn tündököl! A kis várost sok lépcsőn át lehet megközelíteni, így máris teljesíthetjük első újévi fogadalmunkat, már ha az "idén többet mozgok" köztük volt!  Majd Porec városa következik, ez az a város, melynek építészetén minden uralkodó nyomott hagyott, így váltakoznak a római kori tornyok, a velencei időkből származó gyönyörű stílusú paloták (pl. Zuccato palota) és a tágas, rendezett terek. Itt már ébredezik a város és a pótszilveszterre készülődve érezhető a zsongás. Mai vacsoráról a novigradi horgászok gondoskodtak! 

4. nap Trsati vár, Varasd
Ízletes reggeli után, elbúcsúzunk az Isztriától és Trsat középkori várához érkezünk, mely a Frangepán és a Zrínyi családok lakhelyéül szolgált. Udvarából gyönyörködünk a Kvarner-öböl fantasztikus panorámájában. Élményekkel telve határ felé veszünk irányt, de előtte még megállunk Varasd-ban, mely Horvátország legrégebbi, és egyik legnagyobb barokk stílusú városa, melyet az Angyalok városának is hívnak. Itt az ünnepi hangulat nyüzsgő, vidám és változatos. Visszaérkezés Budapestre esti órákban. 

Ön eldöntheti, hogy a részvételi díjat euróban, vagy forintban egyenlíti ki!  
 Euróban történő fizetési igényét kérjük előre jelezni.
SZILVESZTER HORVÁTORSZÁGBAN- ISZTRIA 4 nap/ 3 éj 2024 / 2025.  
ELŐFOGALALÁSI ÁR VISSZAVONÁSIG! 
Reggelivel/ fő 2024.12.30 - 2025.01.02.
Felnőtt 139 900 Ft (360 Eur)
+ 3 kötelező vacsora (2 alap és 1 ünnepi): 29 900 Ft (80 Eur)
Egyágyas felár  29 900 Ft (80 Eur)
14 évig 2. vagy 3. ágyon 129 900 Ft (335 Eur)
+ 3 kötelező vacsora (2 alap és 1 ünnepi): 29 900 Ft (80 Eur)

Figyelem: társítási lehetőség 2 ágyas szobákban!
Egyágyas felár nélkül foglalható, amennyiben vállalja a garantált társítást 2 ágyas szobában!

Üdülőhelyi és regisztrációs díj (helyszínen fizetendő): 12 év felett: 20 EUR/fő.

3 vacsora: 2 svédasztalos tematikus és szilveszteri gálavacsora. Gálavacsora tartalmazza aperitivet és egy pohár pezsgőt: 29.900 Ft/fő (80 Eur/fő). Az út csak félpanzióval foglalható!

Audio guide: 2 400 Ft/fő (6Eur)

Fakultatív program (min 35 fő esetén):
Rovinj és Pula hajókázással: 30 Eur/ fő 

Belépők a helyszínen (nem kötelezők): kb. 20 EUR/ fő. (Múzeumok, Arena belépőjegye - szabad időben látogatható)

Minimum létszám: 35 fő.
A programváltozás jogát fenntartjuk! 

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, programokat, szállást étkezéssel, magyar idegenvezetőt.
A részvételi díj nem tartalmazza: baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját, útlemondási díjat, üdülőhelyi és regisztrációs díjat, fakultatív programot és a belépőket, valamint a felárakat.

Beutazási szabályokról az alábbi linken tájékozódhat: Itt

BBP mellett célszerű az EU egészségügyi kártyát is kiváltani és az utazásra magukkal vinni!

Utasbiztosításról:
- Irodánknál a Colonnade/Atlasz biztosító utasbiztosítását lehet megkötni (Classic vagy Premium típus). 
- Utas biztosítás megkötése nélkül, vagy classic típus megkötésénél az útlemondási biztosítás önrésze 15%. 
- Útlemondási biztosításának önrésze (15%) kiváltható, amennyiben a megrendeléssel egyidőben megköti a prémium típusú biztosítást.
- ajánlatkérés/megrendelés esetén a kalkulátorban kiválasztható a biztosítás típusa!
BBP tájékoztató ITT, Útlemondási biztosítási nyilatkozat ITT.

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-12-30 - 2025-01-02 3 éj, min. éjszakák száma: 3 2 ágyas (pótágyazható) Félpanzió 169.800 Ft Ft/fő félpanzióval és gálavacsorával
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok