Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Bravo Travel Utazási Iroda

Impresszum

Cégadatok:
Cégnév: Bravo Travel Kft.
Bankszámlaszám: CIB Bank Zrt. 10700488 - 44781503 - 51100005
MKEH regisztrációs szám: U-000840
Adószám: 13936563-1-41
Közösségi adószám: HU13936563
Cégjegyzékszám: 01-09-880 727
 
Befizetés külföldről:
Bank neve: CIB Bank Zrt.
Bank címe: H - 1027 Budapest, Medve u. 4-14.
Swift kód: CIBHHUHB
IBAN számlaszám:
Bravo Travel Kft.  HU13 1070 0488 4478 1503 5110 0005
 
Elérhetőség:
Székhely és levelezési cím: 1041 Budapest, Lőrinc u. 21-23.
Telefon szám: +36-30/970-8573
E-mail cím: info@bravotravel.hu
Web: www.bravotravel.hu
 
Fontos:
A  Bravo Travel Utazási Iroda oldalain megjelenített utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
 
A megrendelő űrlap kitöltésével és elküldésével még nem jön létre utazási szerződés.
 
Az utas és az utazásszervező között szerződés a foglalásra küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése után jön létre. A visszaigazolás után történő előleg fizetése minden esetben megrendelésnek minősül, a visszaigazolásban megjelöltek és az utazásszervező utazási feltételei szerint. Az utazási szerződés felmondására az utazásszervezőnek az adott útra vonatkozó utazási feltételei irányadóak. Legnagyobb gondosság és igen gyors ügyintézés esetén is előfordulhat, hogy a visszaigazolás és a fizetés közti időszak alatt a megrendelt utazásra elfogynak a szabad helyek. Ebben az esetben  Bravo Travel Utazási Iroda haladéktalanul értesíti az utast a helyek beteltéről, és a fizetéssel létrejött szerződés megszűnik. A szerződés ilyen módon történő megszűnésből adódó károkért a  Bravo Travel Utazási Iroda nem vállal felelősségét. A szerződésnek a visszaigazolás és fizetés közti időszakban történő megszűnése esetén a Bravo Travel Utazási Iroda segít újabb utat találni, vagy kezelési költség felszámolása nélkül visszafizeti az összeget. Az internetes foglalási lap alkalmas az utazási díj minden elemének tényleges számításba vételére, azonban lehetnek - arányaiban igen kismértékű - eltérések a foglalási lapon megkapott és a visszaigazoláson szereplő ár között, mindkét irányban. Amennyiben ez az eset fordul elő mindig a visszaigazoláson szereplő részvételi díj az érvényes.

Úti célok


A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak. Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.