Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Bravo Travel Utazási Iroda

Hajóutak

Csoportos hajóút idegenvezetővel
Szálljon Velünk tengerre csoportos szervezett utazással, magyar nyelvű idegenvetővel, így biztosan életre szóló élményben lesz része!
Folyami hajóutak
Szerezzen igazán emlékezetes élményeket, fedezze fel a lélegzetelállító panorámát, csodálja meg a napfelkeltét és naplementét a folyón!
Földközi-tengeri hajóutak
Fedezze fel a legkülönlegesebb tengerparti és vízparti városokat, luxus hajóútjainkkal járja be a Földközi-tengert akár egy hét alatt!
Nílusi hajóút
Luxor és Asszuán közötti partszakasz látnivalói lenyűgözőek, akárcsak a Kairó és a gizai piramisok több ezer éves történelmi emlékei. Egyiptom mindig ideális úti cél.

Úti célok


A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak. Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.