Norwegian Sky csoportos Panama-csatorna hajóút magyar nyelvű idegenvezetővel 2023. Január 12-25.

Hajóutak, Karibi hajóutak, Panamai útvonal Útazonosító: 502993
  • Szálláskategória: Hajó kabin
  • Utazás módja: repülő+hajó
  • Típus: Hajóút
Leírás


Norwegian Sky csoportos Panama-csatorna hajóút magyar nyelvű idegenvezetővel
2023. Január 12-25.

 

Jöjjön a Norwegian Sky fedélzetére, és fedezze fel az új boldog helyét, miközben a Karib-tengeren csobban. Fedezze fel Cartagena gyarmati építészetét, festői tereit és történelmi emlékhelyeit, amelyek bepillantást engednek a város drámai múltjába, amely a hírhedt kalózokat és a spanyol inkvizíciót is magában foglalja. Látogasson el a Panama-csatornához - egy modern csodához - és pihenjen Colón egyik hihetetlen strandján. Ezután ugorjon át a Karib-tenger első számú üdülőhelyére, Harvest Caye-re, és zafírszínű vizek fölött száguldozzon egy irányítószámsoron, majd lazítson egy privát, luxus tengerparti villában. Vagy menjen Belize szárazföldjére, és élvezze ki minden pillanatát az Akte'il Ha kakaófarmon tett túra során (csokoládékóstolásra buzdítunk!).

 

1. nap - Indulás Budapestről
Miami a kultúrák elképesztő keveréke és a feltűnő városi környezet miatt olyan helyszín, amelyet látni kell. Látogasson el a South Beach divatos Art Deco negyedébe, a Calle Ocho utcába Little Havannában, a Coconut Grove és Coral Gables szuper előkelő negyedeibe, valamint az Everglades egyedülálló ökoszisztémájába. Körutazást keres Miamiból? Tekintse meg karibi körutazások választékát.

2. nap - Miami, Florida
Miami a kultúrák elképesztő keveréke és a feltűnő városi környezet miatt olyan helyszín, amelyet látni kell. Látogasson el a South Beach divatos Art Deco negyedébe, a Calle Ocho utcába Little Havannában, a Coconut Grove és Coral Gables szuper előkelő negyedeibe, valamint az Everglades egyedülálló ökoszisztémájába. Körutazást keres Miamiból? Tekintse meg karibi körutazások választékát.

3. nap - Norwegian sky
Teljesen felújított 2019-ben. Már a fedélzetre lépés pillanatától kezdve látni fogja, hogy a 2019-ben orrtól a tatig felújított Norwegian Sky mindenki számára kínál valamit. Bahamai körutazásainkon a lehetőségek szinte korlátlanok: 10 étkezési lehetőség, számos bár és társalgó, fedélzeti spa, valamint egy hajókirándulás kaszinója, amely az összes kedvenc játékát és nyerőgépét kínálja. A népszerű Norwegian Sky egész évben 3 és 4 napos körutazásokat kínál Miamiból a Bahamákra. Ha pedig úgy döntesz, hogy elhozod a gyerekeket is, egész nap szórakoztatjuk őket, amíg te a medencénél pihensz, a kaszinóban játszol, vagy a számos étterem egyikében vacsorázol.

4. nap - George Town, Kajmán-szigetek
A Kajmán-szigetek legnagyobbika, Grand Cayman híres a Seven Mile Beach-ről, a népszerű Stingray City-ről és a kiváló búvárkodásról. A természetet és a történelmet egyaránt megőrzi a víz alatt a könnyen megtekinthető hajóroncsok gyűjteménye. Olyan körutazást keres, amely megáll a Kajmán-szigeteken? Tekintse meg karibi körutazások választékát.

5. nap - Norwegian Sky
Kiterjedt fejlesztéseket hajtottunk végre, hogy teljesen új, magasabb szintű élményt nyújtsunk Önnek. A teljesen felújított kabinoktól kezdve az új étkezési lehetőségekig, bárokig és társalgókig sok mindent újra felfedezhet. Ha lemegy a nap, menjen fel a hajó tetejére, a teljesen új Pinnacle Lounge & Sushi Barba, ahol friss sushi tekercseket, jellegzetes koktélokat és gyönyörű kilátást élvezhet a naplementére. Ugorjon be az új, energikus Bliss Ultra Lounge-ba, hogy megmutassa táncmozdulatait. Egy Venti extra shottal és dupla habverővel, hogy egész nap kitartson? Nos, most már van egy teljes körű szolgáltatást nyújtó Starbucks® a fedélzeten! Csatlakozzon az ünnepléshez, és ismerje meg a teljesen új Norwegian Sky-t.

6. nap - Cartagena, Kolumbia
Cartagena régi, fallal körülvett városa a hódítók és kalózok viharos történelmét tükrözi. Másszon fel a "las murallas"-ra, ahonnan felejthetetlen kilátás nyílik a kikötőre. Vásároljon smaragdokat és bőrárukat e varázslatos város macskaköves utcáin. Cartagena-i körutazást keres? Tekintse meg Panama-csatorna körutazások kínálatát.

7. nap - Gatún-tó (Lago Gatún)
Ha szárazföldi utazást foglal a Panama-csatorna részleges átkelése során, akkor valóban úgy utazhat, mint a jetsetelők, amikor áthajózik e tengeri csoda karibi bejáratán. Amint megérkezünk a Gatun-tóhoz, a lefoglalt parti kirándulás vendégei leszállhatnak a hajóról egy felejthetetlen kalandra, amely nemcsak gyönyörű tájat és csodálatos fotózási lehetőségeket ígér, hanem egy izgalmas kirándulást is Colónba, ahol a vendégek folytatják a hajóútjukat vissza a hajó fedélzetén. Ez milyen izgalmas? Felhívjuk figyelmét, hogy a Gatun-tónál csak a lefoglalt parti kirándulás vendégei szállhatnak le a hajóról. De mindenkit szívesen látunk a Colón-i kikötőben.

7. nap - Colón, Panamaváros
Hajózzon be Colón karibi kikötőjébe, és keressen egy jó helyet a fedélzeten, hogy gyönyörködhessen a kilátásban. Micsoda látvány! Íme, az Atlanti-óceán bejárata a híres Panama-csatornába. A Kaliforniába (és az ottani aranylázba) való minél gyorsabb eljutás vágyából született ez a szorgalmas város a 19. századi Panama-vasút utolsó állomása volt. Ma a csatornaövezeteknek, az amerikai katonai bázisoknak és természetesen a szépségnek ad otthont.

8. nap - Puerto Limon, Costa Rica
Puerto Limón a multikulturális közösségéről és az évente megrendezett ünnepi karneválról ismert. Az utóbbi években a terület még ismertebbé vált, mint az ökoturisták számára kihagyhatatlan megállóhely. A régió egyedülálló földrajzi adottságai és neotrópusi éghajlata, valamint a bőséges esőerdők a világ egyik legváltozatosabb "bioszféráját" alkotják. Limónból pedig minden irányban nemzeti parkok és rezervátumok várják a látogatókat. Kikötéskor nagyon figyeljen, mert sok vendég számolt be arról, hogy a kikötőben békés lajhárokat látott a fák között lődörögni!

9. nap - Norwegian Sky
A minden ízlést kielégítő kulináris élvezetek széles választékát kínáló, ingyenes étkezési lehetőségeink között két fő étkező, egy büfé, valamint számos alkalmi kávézó, grill és útközbeni választási lehetőség is található. Emellett fő étkezőtermeink naponta változó menüt, a séf által aláírt ételeket és gondosan válogatott borajánlásokat kínálnak, garantálva minden látogatás alkalmával egy új kulináris kalandot.

Élvezze a gasztronómiai arányok éjszakáját a számos specialitással rendelkező éttermünk egyikében. Kortyolgassa kedvenc koktélját, miközben a Cagney's Steakhouse-ban válogathat a válogatott Angus marhahúsból. Élvezze a legfrissebb alapanyagokból készült ízletes tésztákat rusztikus és elegáns olasz éttermünkben, a La Cucina-ban. Vagy kóstolja meg a francia konyhát a Le Bistroban. Bármelyik éttermet is választja, különleges étkezési lehetőségeink olyan ízeket kínálnak, amelyekre vágyik.

A rengeteg felfedezésre váró bár és társalgó miatt néhány napig is eltarthat, amíg megtalálod a kedvencedet. Igyon egy koktélt vagy kávét az Atrium Café & Barban. Táncoljon hajnalig a Bliss Ultra Lounge-ban, egy teljesen felszerelt diszkóban és bárban. Vagy nézze meg a meccset és igyon meg egy hideget a sportbárunkban. Akár barátokkal szeretne találkozni, akár új barátokat szeretne szerezni, mindig van lehetőség arra, hogy összekeveredjen.

10. nap - Harvest Caye
Belize ideális az ökoturizmus számára. A dzsungelekből, esőerdőkből, mocsarakból, korallzátonyokból álló változatos ökológiával a Harvest Caye lenyűgöző tájain megnyugvást és kalandot találhat. Olyan körutazást keres, amely megáll Harvest Caye-en? Tekintse meg karibi körutazások választékát.

11. nap - Cozumel, Mexikó
A Yucatán-félsziget csücskénél fekvő Cozumel szigete továbbra is híres fantasztikus horgászati, búvárkodási és búvárkodási lehetőségeiről. Az elmúlt években megnövekedett idegenforgalom ellenére a sziget és egyetlen városa, San Miguel megőrizte eredeti melegségét és báját. Olyan hajóutat keres, amely megáll Cozumelben? Tekintse meg karibi körutazásaink kínálatát.

12. nap - Norwegian sky
Ha a Norwegian Sky szórakoztató programjairól van szó, sosem lesz unalmas pillanat. Csiklandozza meg a vicces csontjait a Stardust Színházban megrendezésre kerülő vígjátékainkon. Élvezze a varázslatos estét bűvészünk és komédiás műsorunkkal. Vagy öltözzön a legjobb fehér ruhájába, és táncolja át az éjszakát a White Hot Party-n. Itt a showtime! Mindig.

A Norwegian Sky tetőtől talpig, az orrtól a tatig, a fedélzeten elegendő tevékenységet kínál ahhoz, hogy a hajóút minden percét kitöltse. Kényeztesse magát egy frissítő úszással a medencében vagy egy pihentető fürdőzéssel a medencefedélzeten található pezsgőfürdők egyikében. Szeretne szerencsét próbálni? Tegyen fel mindent a díjnyertes Casinos at Sea® kaszinóinkban. És ha minden el van intézve, élvezze a kényeztető kezelést a Mandara Spa-ban. Ennyi tennivaló mellett mindig visszatérhet hozzánk, hogy még többre vágyjon.

​Ha egy kis "én"-időre vágyik, ne keressen tovább a Mandara Spa®-nál. Lazítson egy forróköves masszázzsal, amely egyike a több mint 50 különleges kezelésnek. A fedélzeti gyógyfürdőinkben a kezelések a klasszikustól a luxusig terjednek. Engedje, hogy kényeztető szakembereink megnyugtassák és megfiatalítsák Önt arcpakolásokkal, masszázsokkal, akupunktúrával és a szolgáltatások teljes menüjével.

13. nap - Miami, Florida
Miami a kultúrák elképesztő keveréke és a feltűnő városi környezet miatt olyan helyszín, amelyet látni kell. Látogasson el a South Beach divatos Art Deco negyedébe, a Calle Ocho utcába Little Havannában, a Coconut Grove és Coral Gables szuper előkelő negyedeibe, valamint az Everglades egyedülálló ökoszisztémájába. Körutazást keres Miamiból? Tekintse meg karibi körutazások választékát.

14. nap - Érkezés Budapestre

 

A részvételi díj tartalmazza: utazást menetrendszerinti repülőjárattal · egy éjszaka szállást reggelivel Miami-ban (kétágyas elhelyezéssel) · félnapos városnézést Miami-ban · adókat, illetékeket · kötelező borravalót · teljes ellátást a hajón** a választott kabinkategóriában · Esta vízum ügyintézést** · Open Bar All Inclusive italcsomagot(1) · 250 perces wifi csomagot(2) · magyar nyelvű idegenvezetést az utazás teljes időtartama alatt

(1) Premium Beverage Package (Open Bar): üdítőitalok, szeszes italok, koktélok, borok és sörök széles választéka, italonként 15 USD-ig.

(2) WiFi Package: kabinonként 250 perc WiFi egy 7 napos hajóúton.

Választható opciók:
baleset- betegség- és poggyászbiztosítás · útlemondási (sztornó) biztosítás · fakultatív programok*

További információk
​Pótágyas kabinok lekérésre és visszaigazoltatást követően foglalhatók.

A meghirdetett csoport minimum létszáma: 15 fő, kirándulások esetében minimum: 10 fő.

A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk. A tengeri hajóutak esetén a hajótársaság minden esetben fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül - akár a hajóút időtartama alatt is - a meghirdetett kikötési útvonaltervtől eltérjen, ha az indokolt.

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a kialakult pandémiás helyzet miatt a hajótársaságok fenntartják a jogot arra, hogy az előre meghirdetett hajótól eltérően más hajóval valósítsák meg az utazást, vagy indulás előtt - akár pár nappal - módosítsák a kikötéseket. Az ilyen jellegű cserére irodánknak nincs ráhatása.

*A fakultatív programok árairól itt, a honlapunkon, míg a részvétel esetleges feltételeiről munkatársainknál tud részletes információt szerezni.
** Esta amerikai vízum ügyintézés Magyarországon született, magyar állampolgárok részére

A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

Halmozza a kedvezményeket, és éljen árfolyamgarancia ajánlatunkkal! 
Foglalja le ezt a csoportos hajóutat az indulás előtt legalább 90 nappal - így utasonként 19 900 Ft kedvezményt biztosítunk! 
Spóroljon többet: fizesse ki az árat foglaláskor egy összegben, és további 5% azonnali engedményt biztosít (amennyiben a foglalás az indulást megelőző legalább 120. napon megtörténik). Így nem csak a kedvezményeket halmozhatja, de az árfolyamgaranciáját (!!!) is élvezheti a részvételi díjra, és nem kell izgulnia az euróárfolyam ingadozásai miatt.

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok