Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Bravo Travel Utazási Iroda

Rólunk

Bravo Travel…mindig jó választás!
 
 
 
Sok szeretettel köszöntjük Önt oldalunkon! Böngéssze oldalainkat és válasszon kedvére! Már 11 éve állunk rendelkezésükre, így kiterjedt partnerkapcsolataink és tapasztalataink révén nyugodtan bízza ránk Magát! 
 
Foglalja le utazását nálunk az Interneten non-stop! Több, mint 90 utazási iroda ajánlata egy helyen, ugyanazon az áron, mint a szervező irodánál! 
 
Megérdemelt nyaralását tervezi? Ezentúl nem érdemes emiatt utazási irodákat hívogatnia, vagy személyesen befáradnia, különböző weboldalakat átnéznie, sok-sok katalógust átlapoznia…Elég, ha csak megtekinti  http://www.bravotravel.hu utazási portálunkat, ahol széles a választék és kedvezőek az árak!
 
Egy helyen több megbízható utazási iroda ajánlatát tudja összehasonlítani és lefoglalni otthonról kényelmesen és gyorsan. Egységes és átlátható formában tekintheti meg a buszos és repülős üdülések és körutazások kínálatát. Természetesen partnereink ajánlatát azonos áron fizetheti be nálunk, nem teszünk rá semmilyen felárat. Sőt, az aktuális akciókat és törzsutas kedvezményét is igénybe veheti nálunk. Így időt, energiát és pénzt takaríthat meg velünk.
 
Stabil, megbízható háttérrel rendelkezünk, és természetesen leinformálható Online utazási Iroda vagyunk. Engedélyszámunk: U-000840, mely megtekinthető a Magyar Kereskedelmi és Engedélyezési Hivatal (www.mkeh.hu) weboldalán.
 
Az internet segítségével online intézheti a foglalását a kívánt utazás kiválasztásától az utazási okmányok átvételéig, hozzánk be sem kell fáradnia, ha nincs rá ideje. Telefonon és e-mailben is felvesszük Önnel a kapcsolatot az információk miatt, majd minden utazási dokumentumot e-mailben küldünk el Önnek.
 
Utazzon el a melegbe telelni vagy a hegyekbe síelni! Nálunk minden utat megtalál. Bízza ránk utazásának ügyintézését az Interneten, mi egy leinformálható és megbízható Utazási Iroda vagyunk, minden szükséges engedéllyel és szakmai tudással rendelkezünk. A kiválasztott utazást lefoglalhatja akár hétvégén is otthonról! Hétvégén is elérhetőek vagyunk!

Úti célok


A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Az utas által készített opcionális foglalás nem számít véglegesnek. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek.Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény).